Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adjátok tanácsot! Infacol...

Adjátok tanácsot! Infacol csepptől görcsölhet jobban a 4 hetes babám pocija?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Eddig az espumisant használtuk, de nem igazán használt. Ma 2 etetésnél Infacolt adtam neki, és szó szerint üvölt szegényke.. lehet a csepptől van ?
jún. 3. 14:18
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
11 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Igen,bármelyik ilyen vacaktól görcsölhet jobban.3 gyerekünk van,az elsőnél a létező összes ilyen sz@rt kipróbáltuk,egyiktől rosszabb lett mint a másiktól.Végül az idő oldotta meg a problémát.A másik kettőnél csak maszíroztunk,büfiztettünk sűrűbben,,dajkáltunk,túléltünk,hamarabb túl lettünk rajta.
jún. 3. 14:35
 2/9 A kérdező kommentje:
Mennyi idő lehet míg elmúlik ennek a hatása? És utána adhatom tovább az Espumisant?
jún. 3. 14:39
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Adhatok,de felesleges.Igazából kb 3-4 hónapos korára fog megérni az emésztőrendszere annyira,hogy tudja ezeket a dolgokat kezelni,és jobban tudozogni is majd,ami segíti a gázok távozását.Ezek a cuccok csak összegyűjtik egy kupacba a bent lévő gázt,meg nem szüntetik,így a bajt nem kezelik,sőt, ezért is fájhat jobban a pocak,mert egy helyen feszít a cucc.Persze,ha ki tud jönni, akkor egyszerre jön ki,csak azt győzd kivárni.Mindenki maga döntse el mit próbál,nekem a tapasztalatom azt mondja,hogy semmi nem kell,csak türelem.
jún. 3. 14:44
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Csak nagyon szerettem volna segíteni rajta, de csak rontottam a helyzeten..
jún. 3. 14:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne ostorozdd magad!Ez ilyen.Persze,hogy segíteni akarsz,én is,mindenki azt akár,de ezen sajnos nem nagyon lehet.Dajkáld,tornáztasd,etetés közben is próbáljátok büfizni.Ez sem biztos,hogy működik,nálunk a legkisebb szinte soha nem büfizett,pedig tudtunk büfiztetni,hiszen a 3.gyerekünk volt.Elmúlik.Ez lebegjen a szemed előtt.
jún. 3. 14:50
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! 3x is megbufizetetem etetésnél, általában sikerül is .. tornaztatom, de ugy tűnik az idő a gyógyszer.
jún. 3. 14:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ez volt, az Infacol után üvöltött, és volt hogy kihányta az egészet, úgyhogy abbahagytuk. Idővel jobb lett magától.
jún. 3. 23:05
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó sok pocaktorna. Az a baj ezekkel a szerekkel, hogy még jobban fájhat a baba hasa, mint előtte. Tényleg csak tornáztasd, az sokat segít.
jún. 4. 08:49
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen,sajnos csak egybe gyűjtik a gázt,az még pont nem segít.Kitartás mindenkinek!Higyjétek el,hogy gyorsan elmúlik majd.De tudom mennyire rossz szenvedni látni őket.
jún. 4. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!