Espumisan/infacolból hány cseppet adtatok és hány étkezés előtt a 24 órán belül?
Figyelt kérdés
Én 15 csepp espumisant szoktam napi 3x adni, tehàt a 24 óra alatt. Plusz reggel a biogaia-t.
Eddig nem mertünk többször adni a párommal. Viszont szerintem kellene többször mivel hánykolódik rendesen. Bár jobb, mint mikor nem szedett semmit.
Már vettem infacolt is, de nem akarom keverni, azt hallottam az jobb. ..
2024. febr. 15. 16:16
1/5 anonim válasza:
Rá van írva a dobozra + a leírásban, hogy mennyit kell/lehet...
2/5 anonim válasza:
Csecsemőosztályon 3 óránként 5 cseppet szoktak adni. Lehetőleg evés előtt.
3/5 anonim válasza:
Infacolt egy felszívott adagot kell minden étkezés előtt. Rajta a tájékoztatón. Ez kb 5 csepp ahogy kicsepegteted.
4/5 anonim válasza:
Minden étkezés előtt kell elvileg,bár nálunk az idő segített csak.Nekünk egyik csodacucc se csinált semmit, teljesen felesleges volt beleavatkozni az emésztés fejlődésébe.Vannak orvosok,akik nem is ajánlják egyáltalán.
5/5 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy rá van írva, de kíváncsi voltam valaki adott -e kevesebb cseppet vagy hányszor egy 24 óra alatt. Kinek hatott, kinek nem.
2024. febr. 16. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!