Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vannak valami tanulmányok,...

Vannak valami tanulmányok, hogy milyen mellékhatása lehet babáknál az espumisan, biogaia és infacol(?) cseppeknek?

Figyelt kérdés
Mindenki ajánlgatja, mintha cukorka lenne, de nem tudom, hogy jót teszek-e vele hosszútávon.
2023. júl. 24. 13:47
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Tonnaszámra eszik a babàk.
2023. júl. 24. 13:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt tudom
2023. júl. 24. 13:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg annyit csinál az espumisan, infacol, hogy felbontja a nagy bubikat kicsikre, így nem szedved a baba annyit. Hiszen kisebb bubik könnyebben mozognak, kijönnek.
2023. júl. 24. 14:00
 4/6 anonim ***** válasza:
64%
Tanulmanyok szerint nyilvan nem lehet baja, hisz akkor nem adhatnad a babaknak. Az mar mas kerdes, hogy esetleg kesobb nem jonnek-e ra arra, hogy jaj hoppa az xy hozzatevo megsem jo egy ujszulottnek... Majd szepen rairjak h csecsemoknek nem adhato, es aki addig adta, igy jart. Mint ahogy mar ezt eljatszottak egy rakat dologgal.. es, hogy kia hibas ilyenkor? Lehet, hogy senki, csak fejlodik a tudomany, viszont lehet, hogy penz beszel kutya ugat. Ez sose derul ki egy ilyen helyzetben sem. En mindig ugy vagyok ezekkel, amit nem muszáj, azt nem adom. Illetve mertekkel. Hasfajosak voltak, de nem adtam állandóan ezeket a vackokat nekik. Fogzasra is az egyik nagyon erzekeny, de csak vegso esetben kaptal gyogyszert. Laznal csak ha szenvedtek es igy tovabb.
2023. júl. 24. 14:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt hasfájós egyiket sem vettem soha, nem kapott belőle.

Szoptatott baba volt.

Mégis étel allergiás millió dologra, és nagyon sokszor volt náthás

2023. júl. 24. 14:18
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk hatása sem volt egyiknek sem, nem hogy mellékhatása. 😅
2023. júl. 24. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!