Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet 4 hetes babanak növekedé...

Lehet 4 hetes babanak növekedési ugrása?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 4 hetes tapszeres baba eddig 90 ml tapszert kapott, tegnaptól a 120ml-t is megeszi, és így is 2 óránként ébred, úgy tűnik nem elég neki(eddig 2,5-3 óránként ébredt) Nagyon félek, hogy túletetem..Amúgy a sulya 3800g. Hogy oldjam ezt meg ? Szabad többet adni ha még kér? A doboz szerint ez a neki való adag. Ti hogy oldottátok meg ?

#Növekedési ugrás?
jún. 5. 19:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet simán.

7-10 naposan, 3 hetesen, 6 hetesen, 3 hónaposan és 6 hónaposan van, illetve utána is de ezeket szokták az anyukák megérezni.

Kisbabát nem lehet túl etetni. Ha kéri add neki nyugodtan. Ha lesz fogzás akkor meg nem fog ennyit enni.

jún. 5. 19:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Ha vissza számolom a súlya szerint azt az "átlagot" amit meg kellene egyen így is sok..
jún. 5. 19:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg növekedési ugrása van, ha annyira sokat eszik. Pár nap alatt lecseng. Nekünk kb 5 napig tartott mindig.
jún. 5. 19:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Szerintem is mert nagyon nyűgös, és nagyon igényeli a figyelmemet. És utána visszatér a régi tapszer mennyiséghez? Vagy marad a nagyobb étvágy?
jún. 5. 19:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Kicsit többet fog enni. De nem ennyire. Nekem most 9 hónaposnál 900at evett átlagban. Aztán 1200-1300at növekedésinél és kb 1100at eszik egy nap.

Korábban nem tudom mert a 6 hónapos az kimaradhatott vagy nem éreztük meg fogzás miatt.

jún. 5. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!