4 hetes babával el szabad menni étterembe?
Sziasztok. Jövőhéten lesz a névnapom és megmondom őszintén a legjobban annak örülnék, ha picit kimozdulhatnék és egy szelet sütit megehetnék egy étterembe és babám ott lenne mellettem a babakocsiban.
Szerintetek korai? Eddig még csak sétálni voltunk.
Egyébként egy olyan étteremre gondoltam, ahol elég kevesen szoktak lenni, mert modern étterem.
Vagy felelőtlenség? Igazából max. 20 perc lenne. Főleg a betegségektől tartok.
Kapni fogsz itt sok, egymásnak ellentmondó választ.
Én nem vinném.
Persze hogy elszabad.
Akinek második gyerek az óvodába, iskolába viszi a 3-4 napos babáját, mivel vinni kell a nagyobbat.
Az enyém 4 hetes volt amikor temetésen voltunk, 5 hetes amikor vásárolni mentünk vele, mert kinőtt 56-ost és kevés volt a 62-es rugija, egy teljes ruhaszett bevásárlást nem akartam egyedül a férjem bízni, és már én is majd megbolondultam idebent.
10 hetes kora óta hetente járunk Babás barátnőkkel, kávézóba.
Ameddig szopozik a tejed a legtöbb betegségtől megvédi, még nem csúszik-mászik, nem vesz semmit a szájába csak fekszik a babakocsiban, borzasztóan kicsi rá az esély hogy így bármit elkapjon.
Ha bírni fogja akkor nyugodtan vidd.
Három hetesen voltunk először emberek között, túlélte a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!