Mi az oka annak hogy a 3 hónapos lányom nem tud terpeszteni?
Figyelt kérdés
Kb olyan 120 as szögbe tudja széttárni a combikáit.2010. nov. 5. 15:13
1/6 anonim válasza:
Az én babám még ennyire sem tudta, mert annyira feszes volt. Jártunk gyógytornára, és most már 150-ig tudja, azt mondták ez a normális. Ha gondolod nézesd meg, de az is lehet, hogy még magától is lazul egy picit, és pont jó lesz.
2/6 anonim válasza:
Voltatok már kötelező csípőszűrésen?
3/6 anonim válasza:
tedd meitaiba vagy hordozókendőbe, az erre is nagyon jó
de én nem néztem soha, hogy 3 hósan hány fokba áll a lába... most megy neki az angol spárga is :) (8 hónapos múlt)
4/6 anonim válasza:
Sürgősen menjetek csípőszűrésre, hogy ellenőrizzék nincs-e ficama. Valószínüleg csak kötött a csípője, de biztos ami biztos.
5/6 anonim válasza:
Kötött lehet a csípője. Mielőbb menni kellene vele ortopéd orvoshoz vagy gyógytornászhoz. Minél előbb kezelik, annál jobb. Terpeszpelenka helyett - ha azt írnak fel - a mei tai tényleg megfelel, ezt ortopéd orvostól tudom.
6/6 anonim válasza:
Használjátok a terpeszpelenkát neki! Valószinü kötött a csípője! És menjetek ortopédushoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!