Mit tegyek, hogy 1 hónapos babám ne hajnalban legyen ébren 3-4 órát, hanem napközben?
Kislányom is minden szopizás után nappal azonnal elaludt, éjjel pedig fent szeretett volna lenni, de nem foglalkoztunk vele, igaz nem sírt, csak nyögdécselt, meg a maga módján hívogatott minket. Nem foglalkoztunk vele, így unalmában elaludt. Most már nappal van inkább ébren. 7 hetes baba.
Persze ha sírdogálni kezdett, akkor beszéltünk hozzá, hogy tudja ott vagyunk vele, és ettől megnyugodott mindig. Egyszer volt olyan is, hogy a sötétben simogattam, míg el nem aludt, mert akkor nagyon keservesen sírt. Minden éjjel igyekeztünk a minimumot foglalkozni vele, és félhomályban pelenkázni, szoptatni, keveset, halkan beszélni hozzá. Így érzi a különbséget éjjel, és nappal között. Hát türelem, biztosan nem minden babánál egyszerű!! :-)
Első vagyok. Hááát, eleinte elkezdte kitolni az ébredéseket. 1/4-fél órákkal csak, de annak is örültem. De a fél 6-os kelésről elég sokáig nem tudott leszokni. Még 4 hónaposan is max. 6-ig aludt.
Most lesz 10 hónapos, és jelen pillanatban még alszik. :)
De általában fél 8-ig szokta húzni, nekem ez már elég is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!