Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Újabban hajnalban 4-kor...

Újabban hajnalban 4-kor felébredek és nem tudok visszaaludni, pedig még álmos vagyok, aztán napközben szintén, és 9-kor már alig állok a lábamon, mit lehet ezzel tenni?

Figyelt kérdés
És egyre korábbra tolódik az időpont amikor felébredek. Olyan, mintha jobb lenne nekem ha 20 órás lenne egy nap, nem 24. Délutáni sport, meleg kakaó, stb nem vált be.
2011. nov. 28. 13:31
 1/6 anonim válasza:
Próbálj meg estéig tevékenykedni és akkor úgy elfáradsz, hogy visszazökkensz a " normális" kerékvágásba.
2011. nov. 28. 13:41
 2/6 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok:(. Nekem aztmondták ,hogy túl sokat gondolkozok a múlton. lehet ,hogy neked is ezért van.:)).
2011. nov. 28. 14:04
 3/6 A kérdező kommentje:
hmmm, lehet...
2011. nov. 28. 15:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Depressziós vagy?
2011. nov. 28. 19:22
 5/6 A kérdező kommentje:
nem
2011. nov. 29. 05:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Most így végiggondolva, a napi tennivalók foglalkoztatnak, elkezd pörögni rajtuk az agyam, és nem tudok visszaaludni. De végül a felét sem tudom megcsinálni annak, amit akarok.
2011. nov. 29. 05:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.