Anyukák, akinek szintén pár hónapos babátok van! Hogyan tervezitek idén a szilvesztert? Apával együtt vagy apa nem lesz a családdal?
Az én lányom január elsején lesz 1 éves.
Bulizni nem szeretném magammal hurcolni, és azt sem, hogy itthon legyen esetleg buli, mert akkor nem tudna nyugodtan aludni (ajtó nincs amit rá tudnék csukni)így nemtudom, hogy mi lesz.
Nagyon valószínű, hogy apa bulizni megy a haverokkal, kollégákkal pén meg itthon ülök majd és mikor a lányom este fél9kor elalszik bámulom a tvben a jobbnál jobb szilveszteri műsorokat:)
Szerencsém lesz ha apa itthon marad velünk, de gyanítom, hogy porzani fog a veséje:D
Egyébként megértelek, hogy zavar, ha a párod nem akar veletek ünnepelni, hiszen a ti babátok még nagyon picike, de nekem le kell nyelnem a békát, mert tavaly a lányunk pont a szilveszteri buliból szólította el apát, így a "Boldog Új Évet!" legelőször az orvostól hallotta:D
Az én Párom őr,dec. 31-én reggel jön haza,január első napján pedig megy vissza 24 órát lehúzni.
Amíg máshol dolgozott,addig minden Szilvesztert együtt töltöttünk.Nekünk így a természetes! és el is várom,hogy ilyen pillanatokban velünk legyen.
Mivel az én Párom egyfolytában dolgozik,nincs lehetősége kikapcsolódni,így ha lenne rá alkalom,akkor én "el engedném", mivel én,mióta gyerekeim vannak és nincs alkalmam bulizni egy jót,inkább az alvásra hajlok. Ha szeretne menni,felőlem mehetne,én úgy is alszok...
Üdv: 4,2 éves és 3 hós lányok anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!