Anyukák, akinek szintén pár hónapos babátok van! Hogyan tervezitek idén a szilvesztert? Apával együtt vagy apa nem lesz a családdal?
Vagy együtt megyünk mindhárman, vagy mindenki itthon lesz. Külön nem megy sehová a férjem, ezt kijelentette. :)
Ha hármasban megyünk, akkor egy baráti párhoz megyünk. Ott 2 hónappal idősebb a baba, mint a miénk.
Este lefektetjük a kicsiket, és mi együtt iszogatunk, társasozunk majd.
Ha meg itthon maradunk, akkor lefektetjük a kicsit, iszogatunk, beszélgetünk, és lefekszünk aludni szerintem éjfél után rögtön. :)
Hát érdekes...
Nálunk apának eszébe sem jut egyedül elmenni sehova...Mi soha nem szilvesztereztünk még,mert mi januás 2-án jöttünk össze,és az évben már meg is született decemberben a lányunk...Kicsit gyorsan jött,de szünkbe sem jutott hogy ne tartsuk meg!
Én akkor 25 voltam!3 hetes volt a kisasszony szilveszterkor,és éjfél előtt negyed órával elaludt! :)Mi ittunk egy pohár pezsit majd kényeztettük egymást egy kicsit (még nem nagyon lehetett)...
Tavaly is 3-asban voltunkitthon...
Idén már 2 éves a lányunk,és a szomszédokkal tervezünk bulizni,úgy hogy a gyerekek (náluk 2,nálunk 1 kint egy bent) is ott lesznek...Éjfélkor ők is megnézhetik a tüzijátékot az udvarról...Utána meg nemsokkal jövünk hzaa aludni...!
Nekem ez így természetes...Együtt és kész,majd ha a gyerkőcök nagyobbak lesznek,megyünk bulizni...De amíg kicsik én sem hagyom nagyiéknál aludni...Nappal igen de aludni nem!Mondjuk én még szoptatom úgy is szeret elaludni...De most Ő a legfontosabb(ők a legfontosabbak) és nem csak nekem,hanem hál istennek Apának is! :)
Mi együtt leszünk itthon.4 hónapos a kisfiúnk
A lányunk jan.1.-én lesz két éves apának dec 30.-án a szülinapja.Szilveszteri buli nélkül is sűrű az év vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!