Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gáz, hogy a konyha járólapjára...

Gáz, hogy a konyha járólapjára (frissen felmosott volt) ledobott süti darabot még visszaadtam a gyereknek?

Figyelt kérdés

Utána kapcsoltam. Elkezdett ledobálni mident mostanában, es most pl kekszdarab volt a kezében.

Nyilván a krumpli/husi/fozelékkel kidobom ilyenkor mindig.

nov. 1. 19:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk eddig a non plusz ultra volt a hűtőre tapast uborka karika elfogyasztása. Fogalmam sincs hogy került oda, azt sem tudom mióta volt ott, de a gyermek nagyon jóízűen elfogyasztotta a felét mire feleszméltem. Száraz cuccokat lazán visszaadok neki a földről. Szerintem tisztaságban élünk, nem hinném, hogy bármi baja lenne ettől.
nov. 2. 02:36
 12/17 anonim ***** válasza:
80%
Én gyerekként a betonról meg a homokból is megettem. Meg persze minden gyerek felnyalja a padlót. Nem gáz.
nov. 2. 07:47
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha magától nyalta volna fel sem gáz....és igen, valószínűleg ilyen is lesz majd 🫣🤣
nov. 2. 09:58
 14/17 babyboom567 ***** válasza:
100%
kb 2 éves volt a gyerekem, mikor nagytakarításkor kihúztam az ágyat, és azzal a lendülettel,egy ezer éve ágy mögött lévő pufidarabot jóízűen megevett.Ekkor nekem is voltak kétségeim, de semmi baja sem lett(8 éves már).Az itthoni földről, simán bármit visszaadtam/visszaadok/felveszek neki/nekünk, nem élünk putriban,egyéb helyen megfontolás kérdése.(pl sima száraz betonról visszaadnám,de pl a villamos padlójáról nem.Játszótéri homokból pl nem.)
nov. 2. 11:19
 15/17 anonim ***** válasza:

11 ezen jót nevettem.

Nyugi én is odaadom neki, csak ami szétplaccsan azt nem vakarom fel. Gondolj bele a jatszoteren mennyi mindent mrgfog aztan matat a szájában..az enyém a galambsz.ros babakocsikereket fogta meg aztan vájkált a szájában, ezt kb 1 mp alatt, esélyem sem volt meggátolni😅 ebből kiindulva a padló kutyafüle.

nov. 2. 19:45
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha már négykézláb jár és folyton a szájába veszi a kezét, akkor ezek a már tökmindegy kategóriába tartoznak.
nov. 3. 06:51
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
nov. 6. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!