Hogy telik pár hónapos (6) babával a napotok? Mennyit foglalkoztok, játszotok? Mindenhová magatokkal viszitek (konyha, wc, fürdőszoba)?
Van egy 2 éves lányom és egy 5 hónapos fiam. Én arra szoktattam rá, hogy jól eljátszanak egyedül is. Leteszem/tettem a játszószőnyegre és amíg nem nyafizik sír addig hagyom. Nem viszem magammal sehova rálátok a konyhából. A nagylányom a mai napig eljátszik egyedül és a kisfiam is jól elvan.
Hajnali 5-6 között felkel eszik majd kb fél óra múlva már alszik is. Fel kel 8 fél 9 fele eszik játszunk fél 10 10 fele megint alszik, van hogy 2 órát de van mikor 20 percet. Felkel ebédelünk délben ha később kel akkor később majd játszunk és megint alszik kicsit kb 1 órát. Felkel eszik és attól függ mikor aludt el és mennyit aludt annak függvényében teszem le aludni mert pl ha 1 órakor kel akkor kb 3 fém négy fele alszik el és utána már csak a vacsi után teszem le aludni, de ha keceset alszik akkor kb 1 fél 2 fele lerakom aludni és utána még alszik egyet. Ez mind annak függvénye hogy mennyit alszik.
Éjjel nem kel fel, csak alvás után kb 1 óra múlva 2-szer felsír a cumiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!