Anyukák rajtatok van valami őszi fáradság?
Figyelt kérdés
Mindig fitt vagyok,ugrok az ágyból megyek csinálom,már 19hónapja.De egy pár napja,mintha lemerűltem volna.Nincs kedvem semmihez,egy teregetés is nehezemre esik.Vitamint szedek.2010. nov. 4. 14:40
1/6 anonim válasza:
Én is tiszta kóma vagyok egész nap. A kávé sem használ :-(
2/6 anonim válasza:
Milyen vitamint szedsz? Lehet, hogy váltanod kellene.
Én Béres Activalt szedek, tökéletes!
Minden délelött hatalmasat sétálunk a Balatonpartra. Tornázom, eljárok futni.
Te mit sportolsz?
3 gyerekes anyuka
3/6 A kérdező kommentje:
Supradint szedek.Pilatesre jártam,de most függőben van,apa másképp dolgozik.Mi is sokat sétálunk,külvárosban lakunk,ma 10-től 13-ig kint voltunk.Bicikliztünk,homokoztunk,cicáztunk,sétáltunk.
2010. nov. 4. 14:47
4/6 anonim válasza:
én is kómás vagyok a napokban. megnyugtató, hogy van erre egy elnevezés. :)
5/6 anonim válasza:
Akkor egy vérkép? Lehet, hogy vashiányod van, az okozhat fáradtságot.
6/6 anonim válasza:
Fáradt vagy, mint én. Rajtam most van igen őszi, eddig nyári volt:) Ja főleg mióta óraátállítás volt és 4 hónapos babám 5-kor kel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!