Kukikérdés, fitymaleválasztás utáni visszatapadás?
Voltunk már sebészeten fitymaleválasztáson, de azóta félig visszatapadt neki mármint a makk feléig jön fel csak a bőr.
Hogyan ússzuk meg hogy ne kelljen ismét szenvednie a kisfiamnak? Akkor pár hónapja kaptunk a kezelés után Ftroctokort kenőcsőt. Esetleg megpróbálhatom ezzel kenegetni? Nem ártok vele? Másoknak is felirják letapadásra. Vagy mit csinájak ? Lehet hogy megoldódik magától?
Az a baj hogy sajnos azt hiszem nem a legjobb orvost fogtuk ki ezen a téren és nem szeretném visszavinni hozzá. Eléggé kegyetlen volt, érzéstelenités minden nélkül, egy tompa olló szerű tárggyal alányúlt és úgy feltépte az egészet két mozdulattal. És a kisfiam retteg a kukidokiktól, és örülök hogy egyáltalán megengedi hogy huzogassam neki. Mert eléggé megviselték a történtek.
Vagy én már nem tudom. Hogy kell egyébként kinéznie egy normális felhúzott állapotú kis kukinak? Mert egyébként szépen feljön neki de a makk perem részét nem látom. Úgye teljesen ki kell már nekik is bújnia a makknak? Mármint amikor a bőr rész becsúszik a makk alá szinte. Mert neki kint van kb 1cm, de nem csúszik be a bőr a makk alá. Ebből gondolom hogy visszatapadt.
Meg sajnos a beavatkozás után még nem húzhattuk neki fel teljesen mert elég erős szükülete is volt és félő volt hogy ha nagyon felcsúszik kiszoritja a makkot. Ezért amennyire tudtuk felhúztuk neki bekrémeztük és vissza. Aztán amikor jobban lett a fiam akkor meg már ezt tapasztaltam hogy valószinűleg visszatapadt kissé, gondolom mert kb 1 hétig nem húztuk fel neki teljesen. vissza kellett volna mennünk egyébként rá egy hétre ehhez a dokihoz de már nem akartam kinozni a fiamat mert igy is 2x voltunk már nála és szörnyű volt. :(
Sajnálom, hogy így járt a kisfiad! Mennyi idős? Az én fiamnak is felrántotta a sebész kétszer is! Begyulladt, minden baja volt utána. Gyerekorvos azt mondta tetran kenőccsel kenjem neki, és kamillás lemosás, naponta többször. És rendbe jött pár nap alatt, vissza sem tapadt.
Az én fiamnak pedig feljött, még babakorában, de visszatapadt neki, a napi többszöri húzkodás ellenére. És ezért kellett elvinnem dokihoz.
Én nem tudom mit mondajak...
Nekünk az egyik doki azt mondta, hogy nem olyan sürgős ezt megoldani, mert az ő fia 9(!) éves és még mindig van neki egy kicsi letapadás.
A másik meg felhúzta neki érzéstelenítéssel, kézzel - masszírozó körkörös mozdulatokkal.
Mégis szörnyű volt.
Olvastam sok mindent erről - de arra lennék kíváncsi, hogy a mi korosztályunk miért nem kellett átessen ezen, vagy az apáink...
Ha mindenkinek le van tapadva, akkor nem inkább ez a normális és idővel fel fog válni?
Anyósomnak két fia van - sohasem húzogatta nekik és NINCS vele problémájuk.
Az egyik ismerősömnek két fia van. Ő sem húzogatta. A nagyobb fiú 20 éves, neki magától megoldódott, a kicsi 7 éves. Neki is félig már feljön a bőr...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!