Mièrt ilyen rossz ez a nasivin baby orrcsepp🤦♀️?
Figyelt kérdés
Megfàzott a babàm ès hasznàlok neki sòsvizes orrsprayt,utàna kiszìvom orrszìvòval a taknyot,majd szoktam adni nasivin babyt,ami kb 2 òra hosszàig kidugìtja az orràt...Màr hajnal òta àtvàltottam nasivin kidsre(1-6 èves korig van),mert egyszerűen sìr,hogy nem kap levegőt,9 hònapos elmùlt.Ràadàsul èn is beteg lettem,ùgyhogy kèsz katasztròfàk ìgy az èjszakàk🤦♀️Legalàbb a nasivin gyerekvàltozatàtòl aludt pàr òràt.De most komolyan 4000 pàrszàz forint az a sz*r nasivin baby ès nem èr/èrt semmit!🤦♀️szept. 27. 11:10
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen a vàlaszokat,hàt nàllunk sajnos nem jött be a baby,mert kevès ideig hat,ùgyis,hogyha 2 cseppet kap egyszerre egy orràba(csak 1 orràba adtam màr egy ideje neki).Maradtam a kids vàltozatnàl,viszont ennèl sem tart annyira sok ideig..Hàt remèlem màr hamarosan meggyògyùl,mert màr 1 hete szenvedünk ès holnaptòl màr èjszakàra se szeretnèk neki orrsprayzni..Ùgy rühellem a megfàzàst..🤦♀️Nàllatok mennyi ideig tartott az ilyen idős babàtoknàl?
okt. 2. 18:40
12/14 anonim válasza:
8 hónapos kislányom kerek 1 hétig volt náthás, de éjjel szerencsére nem kelt rá, este kiszívtuk, cseppentettünk és szépen aludt.
13/14 anonim válasza:
Kérj a gyerekorvostól gyógyszertári orrsprayt vagy cseppet. Az hátha többet ér. Főleg, ha már ennyi ideje tart.
14/14 A kérdező kommentje:
Mondta a doki,hogy cseppentsek mindkèt orràba mèg nyugodtan kb 1 hètig akàr,mert rosszabat teszek azzal,ha nem cseppentek,mert arcüreggyulladàst kap.Inkàbb hasznàljam tovàbb az orrcseppet ès ne foglalkozzak a betegtàjèkoztatòval.🤷♀️Fèlek,hogy hozzàszokik az orra ès nem tudom majd,hogy mikor is gyògyul ki belőle,mert lehet,hogy egy idő utàn azèrt dugul majd az orra,mert hozzaszokik az orcsepphez.
okt. 3. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!