Megfàzott a babàm ès hasznàlok neki sòsvizes orrsprayt,utàna kiszìvom orrszìvòval a taknyot,majd szoktam adni nasivin babyt,ami kb 2 òra hosszàig kidugìtja az orràt...Màr hajnal òta àtvàltottam nasivin kidsre(1-6 èves korig van),mert egyszerűen sìr,hogy nem kap levegőt,9 hònapos elmùlt.Ràadàsul èn is beteg lettem,ùgyhogy kèsz katasztròfàk ìgy az èjszakàk🤦♀️Legalàbb a nasivin gyerekvàltozatàtòl aludt pàr òràt.De most komolyan 4000 pàrszàz forint az a sz*r nasivin baby ès nem èr/èrt semmit!🤦♀️
Engem múlt héten világosítottak fel, hogy a “fújóka” metódusa csak a lényeges különbség. A baby inkább cseppentőre hasonlít, a kids rendes spray.
szept. 27. 11:11
2/14 anonim válasza:
Nálunk működött a Nasivin baby.
szept. 27. 11:26
3/14 anonim válasza:
Nálunk is működött.
szept. 27. 12:14
4/14 anonim válasza:
Nálunk is működik a baby. A gyerek 3 éves lesz, és én is azt használom, ha megvagyok fázva. 2-3 csepp/orrlyuk kitart éjszakára még nekem is. Ami nem jó benne, hogy egyáltalán nem minden cseppentésre jön ki belőle. Lehet ez a baj nálatok.
szept. 27. 12:16
5/14 anonim válasza:
A kids meg a baby közt a töménység is eltér. Nekem tökéletesen hat a baby. Ami a gyereket illeti, az már nehezebb ügy...
szept. 27. 12:28
6/14 anonim válasza:
Nekünk hat. Már amikor normálisan sikerül fújni vele. Megetetném azzal, aki csinálta. Amúgy az anyag jó, ami benne van, de ez, hogy alig jön ki, hát gyűlölöm.
Mondjuk nekünk a doki szokott felírni egy saját orrsprayt, amit gyógyszertárban kevernek ki. Na az, a gyógyszertári orrspray fújóval az agyáig felmegy. :D
De éppen ezen okból a gyerek gyűlöli, így elsősorban a Nasivint használom, és ha tényleg durva a takony, akkor jön a gyógyszertári.
szept. 27. 14:18
7/14 anonim válasza:
Baby-t en is gyulolom, szornyu az adagolasa. Pont ma dobtam ki a kukaba, pedig volt meg benne, mert egyszeruen alapbol uvolt a beteg gyerekem, ha “maceralom”, de hogy meg ezzel is kinlodjak, hogy nem mukodik rendesen es nem jon belole….
Maradtunk egyelore a tengervizesnel, mar jon kifele a nathabol, most ez is eleg. De szerintem botranyos, hogy ennyibe kerul es nem tudom hasznalni normalisan. En alairom, lehet nekem nem megy, de feladtam :DD
szept. 27. 14:34
8/14 anonim válasza:
A Baby-t azt cseppenteni kell, hiába fújós. A Kids-et kell fújni. De az is egy rakás......
szept. 27. 15:38
9/14 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nincs bajom a baby cseppentőjével. Teljesen függőlegesen lefelé tartom és sose tűnt fel, hogy ne jönne belőle. Persze kicsit nagyobb gyereknél már nem feltétlenül fekszik békésen, hogy az optimális pozícióban tarthasd a cseppentőt.
szept. 27. 15:43
10/14 anonim válasza:
Nasivin kid tokeletesen hat a gyerekeknek, ha duplazom,nekem is hat. A rhinosprayy orrspray brutal, 8 orat is hat, de 3 nap alatt raszoksz...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!