Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idősen használják a...

Mennyi idősen használják a babák a kompot?

Figyelt kérdés
2009. jan. 7. 14:58
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
hát irtóra nagy volt a segítség!nagyon ledumáljátok a másikat.jol van nem érdekel a válasz tovább,nagyokos!szerencsétlen vagy te,
2009. jan. 8. 17:54
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Ne húzd fel magad,sztem jót akarnak a negatív válaszadók is.Abban van vmi,h káros,de minden anyának szíve joga eldönteni,h mit és hogyan tesz.Éppen ezért olvasd el,és ha úgy van,ereszd el a füled mellett!!!
2009. jan. 8. 17:55
 23/33 A kérdező kommentje:
köszi szépen,hát igen igy teszek csak elég szomorú hogy milyen lekezelő paraszt nagyszáju emberek vannak.ezt az oldalt csak ez teszi sz...á
2009. jan. 8. 17:57
 24/33 anonim ***** válasza:
46%
Annyit mindenesetre sikerült elérni, hogy akárhányszor beleteszed a babát, akaratlanul is eszedbe fog jutni, hogy rosszat teszel vele. Ha nem is jön meg az eszed, talán naponta fél órával kevesebbet lesz benne a babád emiatt és akkor máris megérte itt veled vitatkozni :)
2009. jan. 8. 17:58
 25/33 anonim ***** válasza:
37%

Hello!

én az vagyok, aki legelőször írt. na a 100%-om le is esett mindjárt 85-re. :)

szerintem mindenki tudja, hogy nem teljesen nyerő dolog, biztos te is, de a manónak, ha rövid ideig van benne, nem lesz baja. gondolom te sem arra gondoltál, hogy 0-24-ben benne fog csücsülni a picúrkád.

Én nem tudtam mást tenni, muszáj volt beletennem, mert nem bírtam vele. semmit nem tudtam csinálni, még rendet rakni sem, mert unatkozott közben. így a reggeli rendrakás idejére beleteszem. Na puff. Máshová nem tudom tenni. a szőnyegén uncsi, a babahordozóba be kell kötnöm, amit nem visel el. ugyan ez van az etetőszékkel is.

az pedig egy egetverő baromság, hogy addig nem kell vele foglalkozni és azért használják a szülők. Könyörgöm!!! jön-megy vele, mindent megfog, te pedig akaratlanul is magyarázod neki, hogy éppen mi történik. Énekled a hülye kis dalokat, amiket zenélnek és magyarázod neki, hogy éppen mit lát, milyen kütyük vannak a gépen. Szóval nyugodj csak meg szépen!!! Nem vagy attól rossz anya, hogyha babykompja lesz a babádnak. 1 rossz anya nem itt kezdődik...

2009. jan. 8. 19:48
 26/33 A kérdező kommentje:
Köszi.te legalább normális választ tudtál adni nem pedig veszekedsz velem.na meg arrol nem is beszélve hogy ikreim vannak elég nehéz 2angyalkát lekötni.
2009. jan. 9. 09:44
 27/33 anonim ***** válasza:
52%

én is kaptam a kompért, ne aggódj. De jól esik, hogy normális vagyok:)) nem az a lényeg, h véleményt formáljunk, hanem, hogy segítsünk egymásnak. nekünk a komp egyébként arra is jó, hogy segítsen felállni a manónak. eléggé féltem, szóval nem szívesen engedem, hogy a bútorokon, stb. húzza fel magát, mikor a felállást gyakoroloja. a kompon meg símán erősíthet, csomó fogás van rajta, és nem kell attól félnem, hogy beüti a kis fejét.

2 kisörödöggel meg gondolom 100szor nehezebb. én néha az én manómmal is alig bírok, pedig ő csak egyedül van:))

2009. jan. 9. 11:08
 28/33 anonim ***** válasza:
19%
Csak kár hogy nem erősíti benne a lábát hanem tönkreteszi, de te már csak jobban tudod mint a szakemberek, gondolom orvosit végeztél.
2009. jan. 9. 13:47
 29/33 anonim ***** válasza:
62%
nem, a nővérem végzett orvosit. és amennyit az én manóm benne van, annyit benne is lehet. ez a szegény anyuka, csak azt kérdezte, hogy mennyi idős kortól használhatja, erre mindenki nekiugrott, hogy húúúúú milyen anya vagy te!!! és most meg én vagyok a porondon, mert kiálltam mellette, ami ebben a formában nem is igaz, csak leírtam a kompról a saját tapasztalataimat. nehogy már most én legyek emiatt a rossz!!! találj magadnak más elfoglaltságot, ne engem kóstolgass, mert tudok én is olyan köcsög lenni, mint amilyenek voltatok ezzel a szegény csajszival.
2009. jan. 9. 14:00
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Enyje ANYUKÁK?!?!Miért kell így köpködni egymásra?Mint mindenről,erről is megoszlanak a vélemények.Én se hallottam jót a kompról,2 gyerekem van,nem is használtam,nem is fogom.Ettől még más gondolhatja másként.De nem szabad lehülyézni,rossz anyázni a másikat.Ha vmi gond adódik majd,akkor úgyis annak a szülőnek kell megoldania.A vélemények kinyilvánítása nem egyforma-hogy stílusos legyek-az anyázással!!!
2009. jan. 9. 15:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!