Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik használják a bébi kompot,...

Akik használják a bébi kompot, mennyi idősen tették bele a babát?

Figyelt kérdés
Légy szíves most csak azok írjanak akik használják és a Bébi komp "halálos fegyver" típusú válaszok nem érdekelnek és ha ezek jönnek le is fogom pontozni!
2010. nov. 3. 16:18
 1/6 anonim ***** válasza:
17%
7 és él hónaposan beletettem minden nap 5 percre és 8 hónaposan naponta él egy órát van a kompban. 6 hónaposan már stabilan ült és mászott és akkor tettem a kompba amikor már magától felállt.
2010. nov. 3. 16:23
 2/6 anonim ***** válasza:
bocs a él=fél. Beragadt a billentyű.
2010. nov. 3. 16:24
 3/6 anonim ***** válasza:
28%
7 hónaposan tettük először bele és nagyon szereti!
2010. nov. 3. 16:26
 4/6 anonim ***** válasza:
28%

Szia.

En akkor tettem bele eloszor amikor mar nem tudtam tole semmit csinalni :)

kb 7.5 hos volt es napi 2* 10 percet van benne.Nem loki benne magat es nem is all fel benne :)

ez az en nagy szerencsem.

Igy mosogatok es porszivozok.Kulonben szet szedne addig a lakast :)

2010. nov. 3. 16:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat!
2010. nov. 3. 17:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Én akkor tettem már bele a kisfiamat, amikor 7,5 hónaposan stabilan ült, és éppen a felállással próbálkozott. Napi 2x kb. 10-15 percet volt benne, és én azt láttam, hogy segített a stabilabb állásban.
2010. nov. 3. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!