Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idősen kapott babád...

Mennyi idősen kapott babád Nutellát?

Figyelt kérdés
2011. nov. 15. 13:47
 1/6 anonim ***** válasza:
15 hónaposan, ekkor vettünk, de ez nálunk nem túl gyakori.
2011. nov. 15. 13:48
 2/6 anonim ***** válasza:

4 éves a lányom, még nem kapott. Ha csak az oviban nem...

De inkább gyakorlatból, mint elvből.

Régen allergia miatt szóba sem jött ilyesmi, aztán meg nagyon szorulásos lett, úgyhogy kerülünk minden csokisat, amilyen ritkán lehet, olyan ritkán adok neki csokit is csak.

2011. nov. 15. 13:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Mi kb évente egyszer veszünk .a babám 7-8 hós lelehetett én meg olyan lelkesen ettem ,hogy odaált mellém hát adtam neki.3-4 falat után esett le,hogy mogyoró :-(

De nem lett baja.

2011. nov. 15. 13:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Kislányom 3,5 évesen evett először. Akkor is az oviban... itthonra mi nem veszünk ilyet. Amennyire finom, biztos pár nap alatt elfogyna... szóval elővigyázatosak vagyunk :-)))
2011. nov. 15. 13:58
 5/6 TKI Ibolya ***** válasza:
9 és 6 évesek a nagyok nem veszek nekik, és a 8 hónaposnak sem szándékozom.Felesleges cukor bevitel,én is felnőttem nélküle.
2011. nov. 15. 14:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát az én kislányom még nem volt 1 éves mikor evett pár falatot az enyémből.Semmi baja nem lett.
2011. nov. 15. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!