Mennyi idősen használják a babák a kompot?
Figyelt kérdés
2009. jan. 7. 14:58
11/33 anonim válasza:
urolsó előttinek, egyemmeg a szívedet, ha nem tudod értelmezni a választ, inkább hallgass. A kompkérdést, te nagyon okos.
12/33 anonim válasza:
akkor káros, ha egész nap abban van a gyerek, 1-2 óra nem a világ. vagy az jobb, ha egész nap ölben van, és ugy megy vele anyuka, apuka?
13/33 anonim válasza:
Egyemmeg a szíved, de hogy lehetne a kompkérdés és a szoptatás ugyanolyan?!
A kompkérdésben azon megy a vita, hogy káros-e vagy sem. A szoptatás nyilván nem lehet káros, a komppal szemben.
14/33 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!megy a vita rendesen:(DE az volt a kérdésem mennyi idősen HASZNÁLJÁK?!!nem pedigaz hogy jó e vagy sem.(én azéer kérdeztem mert mi használni fogjuk.)
2009. jan. 8. 09:34
15/33 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz tőle. Gondolom nem egész nap akarod benne hagyni. 1/2-1 órától nem lesz semmi baja. Úgyis csak addig használja (ez pár hónap) míg nem jár. Sok túlaggódós!
16/33 anonim válasza:
Elvileg amikor már stabilan ül magától.
Vagy vegyél neki kis ketrecet, abba is bele lehet dugni vagy passzold le a szomszédnak!
Vegyél magadnak is egy rossz cipőt, amiben tönkremegy a lábad, ha már a gyerekét tönkreteszed, te "anya" !
17/33 anonim válasza:
Én is szeretnék neked gratulálni,h annak ellenére,h tudod nem tesz jót,mégis használni fogod.Nem mondom,levesz a válladról egy kis "foglalkozási" időt,de nem biztos,h megéri.
18/33 A kérdező kommentje:
nem szeretem ha valaki okoskodik.nem én vagyok és leszek az egyetlen ANYA aki használja.NEM KIOKTATÁST KÉRTEM!!!!!!egyszerű kérdés volt!DE volt aki nem arra válaszol hanem "oktat"meg megmondja kinek mi a jo és ki hogyan döntsön "dolgokba"A ilyen EMBER nem is kellene hogy ezen az oldalon legyen és irjon,mert nagyon sok kérdésre valaki csak okoskodik meg szidja a másikat.az ilyenek miatt vagy nem is mer az ember kérdést feltenni,vagy fel se megy az oldalra mert tudja "semmi értelme"a nagyszájú okosok miatt.nem tudom kiknek hiszik magukat!ennyit erről.(MINDEN ANYA!SAJÁT MAGA HAD DÖNTSÖN MÁR GYEREKE DOLGAIRÓL,SORSÁRÓL,NEVELÉSÉRŐL!) és ne EGY IDEGEN mondja már meg vagy döntse el milyen ANYA VAGY!!!!
2009. jan. 8. 14:02
19/33 anonim válasza:
Itt mindenki csak segíteni akar neked, te szerencsétlen!
20/33 anonim válasza:
Nem tudom és nem u is értem,hogy miért kell egymást bántani?!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!