Vennétek fekete babakocsit?
Nekem fekete-feher pepita-kockas van.Eddig (kopp-kopp) nem szivta ki a nap.En fel szoktam dobni kicsit :)
Vettem viragos kituzoket azokban a szinekben amiket szeretek.Pl ha pink/rozsaszin/piros/lila ruhaban megyek olyan szinu kituzot teszek a babakocsira is.
A mamas&papasos kocsina lapbol van, igy onnan loptam az otletet :) Szerintem nagyon feldobja :) itt a link:
Nem tudom,hogy miért kell egyből gyászra gondolni egy fekete babakocsiról,ami egy babáé,nem idős emberé.Én vettem volna fekete babakocsit,ha találok itt a közelben.Lánynak rózsaszínnel,fiúnak szép kékkel fel lehet dobni.A fekete amúgy is szépen kiemeli a színeket.Most vettem a lányomnak egy fényes fekete ezüst színű 2 részes overált,amin halvány kék virágok vannak,amolyan japán stílusos,mint a kimonók.tök cukor benne.Babáról sose a gyász jut eszembe,akármilyen fekete is az a kellék amivel játszik,vagy éppen utazik.A nagyapjától kapott egy fekete nagy labdát,min egy halálfej van.Semmi kivetni való nincs benne.
Az a lényeg,hogy jó anyagból legyen a fekete a napsütés miatt.A piros viszont nem csak lányos,én fiúhoz is el tudom képzelni.szóval azt válaszd,ami neked tetszik. :D
Azt csak azert linkeltem, hogy ilyen aprosagokkal fel lehet dobni.
Nekunk pepita kockas van mint irtam es 3 kereku, de szerintem ez negyon csajos kocsi :)
Nekem tetszik ez is.
De izlesek es pofonok.....
Én se vennék fekete babakocsit. Nem azért, mert a nap megfakítja, az bármelyik színnel előfordulht. Hanem azért, amit mások is írtak, hogy szívja magába a napsütést. Nyári hőségben lehajtod a fekete kupolát, csak még jobban befülled a baba. Nekünk is nyáron fekete ruhában sokkal inkább melegünk van. Nekem a babahordozóm volt sötétkék, folyton egy textilpelust terítettem a napvédőjére, hogy ne legyen bent olyan meleg.
Én a pirosat választanám, szerintem kisfiúhoz is illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!