Vennétek fekete babakocsit?
Nekem piros-fekete volt, lánynak :) De fiúnak is jó.
Feketét is vettem volna, de inkább a fekete + valami más szín jön be.
Fekete nekem olyan gyászos, nem venném meg.
Inkább piros, ha lesz még egy lànyod neki is jó lesz, gyereknek szerintem a vidám színek kellenek!
Na meg nyáron meleg a fekete, csúnyán kiszívja a nap!
Nem!!A fkete a gyász színe, és egy baba, vagy kisgyerek ne fekete kocsiba üljön vagy feküdjön mint egy hullaszállítóban(más bocs a kifejezésért)!
Ez most nagyon divatos dolog, meg a halálfejes kocsi, meg ruhák, de mégis csak egy babáról beszélünk!Vennék inkább kéket, zöldet, bármit!Kekünk kék-bézs van!
Semmit nem vennék a gyermekemnek fekete színben.
Ezenkívül gondolj bele, micsoda kínszenvedés lenne neki majd a nyári hőségben egy fekete kocsiban... A piros nagyon szép szín, és kisfiús is.
Nekünk a hordozónk volt tiszta fekete!Én vettem volna fekete babkocsit is!Rajtam pl mindig van valami fekete és nem a gyász színe,mert bármi színessel fel lehet dobni!Pl nyáron egy citromsárga napernyővel,vagy mivel írtad hogy kisfiú egy édi babakék pléddel télen!Én a lányomnak citromsárga feketét kerestem,de sajna gyorsan kellett a végén így nem az lett! :(
Szóval nekem nagyon bejön!
És mikor mindenki hülyének nézett hogy vettem a 9 hós lányomnak egy fekete bársony gatyát,én meg csak nevettem rajtuk mikor a játsóról hazafelé ők egy tiszta kosz gyerkőcöt hoznak a miénken pedig legalább nem olyan feltűnő,mint egy rózsaszín vagy világoskék nacin!És ráadok egy citromsárga pulcsit,meg a egy lila mellényt és máris ne gyászos!
Szóval mindent fel lehet dobni és máris nem lesz gyászos! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!