Szerintetek, ha fekete-fehér babakocsit veszek a kisbabámnak, az mennyire fogja huzni a napot nyáron?
...és a fehér mennyire lesz koszos egy szutyok őszi napon??
Bár nem ez a kérdés, de én nem vennék ilyen színű kocsit.
1.vagyok, egyébként ha csak sétálni jártok a babakocsival, akkor annyira nem fakul meg a színe, mintha pl a teraszon a napon altatod a babakocsiban a babádat.
Az egyik babakocsink narancssárga-sötétszürke, a másik sötétkék-piros, egyik sem kopott meg, mert csak sétálni jártunk vele, napi 1-2-3 órát, de inkább árnyékos részeken nyáron. Télen meg persze a napon, de akkor nem szív úgy a nap. Nagyon szépek a babakocsijaink, már a 2. babának használjuk.
De aki kertes házban lakik és kiteszi a babát aludni a kertben, vagy kint tartja a babakocsit amúgy is, azok bizony nagyon megkopnak.
Szóval így ahogy te írod, én megvenném ezt a fekete-fehér virágos babakocsit, mert biztos nagyon szép.
elkuldom a linket a kiválasztott babakocsira : [link]
koszonom szépen a válaszaitokat. :)) Bia
szia!
ha jó az anyaga nem lesz vele gond! azon is sok múlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!