Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki fekete vsgy sötétszürke...

Aki fekete vsgy sötétszürke babakocsit vett nem bánta meg?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy nem volt nagyon meleg nyáron?
2010. máj. 31. 11:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A mienk sötétkék, és nem bántam meg. Napra a gyereket úgysem visszük, van rajta mindig napernyő, úgyhogy nem melegebb, mint világosabb. Tavaly egész nyáron azt használtuk. Ráadásul amikor nagyon tűz a nap, és forróság van, csak akkor megyünk ki, ha nagyon kell. Így szerintem teljesen mindegy a színe, ami tetszik, olyat vegyél.
2010. máj. 31. 11:40
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem világoskék az ülőrész, a többi fekete. Tűző napon egyik se jó, én ha nagyon meleg volt, akkor a kupolára vizes textilpelust dobtam. Az jól hűt.
2010. máj. 31. 11:46
 3/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!:)
2010. máj. 31. 11:54
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem bántam meg, ha süt a nap mindegy milyen színű, ugyanúgy átmelegszik.
2010. máj. 31. 11:54
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Asötét babakocsik uv szűrősek,semmivel sem melegszenek jobban,mint bármelyik másik szin.

Ha tetszik válaszd, kevesebbet kell tisztitani

2010. máj. 31. 11:58
 6/12 anonim ***** válasza:
91%
Szia, én viszont megbántam, ugyanis napernyő ide ,napernyő oda nagyon kiszívta a nap..
2010. jún. 2. 11:44
 7/12 anonim ***** válasza:
14%

A sötétkék babakocsival semmi bajom, főleg kisfiúnak. Mondjuk én a meleg miatt félnék, mert a sötét még szívja is a meleget, mégha uv-szűrős, akkor is.

DE vigyázz, hogy a sötétszürke ne tűnjön feketének, mert szerintem a fekete babakocsi nagyon durva, főleg a mózeses változatban teljsen olyan mintha koporsóban hordaná a gyerekét, számomra mwgdöbbentő, hogy vannak akik megveszik.

2010. jún. 2. 14:00
 8/12 anonim ***** válasza:

Az a beteges ha valakinek egy babakocsiról a koporsó jut az eszébe! A koporsó különben sem fekete hanem barna, faszínű!!Talán a fehér ágyneműről, takaróról meg a szemfedő jut eszedbe?

Nekem sötétkék a babakocsim és nagyon szeretem pedig kislányom van! Nekem ez tetszik!

2010. jún. 2. 14:13
 9/12 anonim ***** válasza:
Fekete kocsink van, bézs betéttel. Egyáltalán nem bántam meg, imádom. Tűző napon nem megyünk sétálni úgysem, a napernyő világos, így az nem szívja be a meleget. A mózesünk kívülről fekete, soha eszembe nem jutott, hogy koporsóra emlékeztetne, milyen gondolkodás ez??
2010. jún. 2. 14:54
 10/12 anonim ***** válasza:
Én megbántam,mert a sötétkéket nagyon kiszívta a nap,ahol bézs ott megmaradt a szép színe.
2010. jún. 2. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!