Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sötétszürke festéket/színezőt...

Sötétszürke festéket/színezőt milyen arányban tanácsos keverni pl. szőke és fekete palette color&glossból?

Figyelt kérdés
(Olyan válaszokat kérek, amelyek érdemben hozzászagolnak a témához, azt én is tudom mondani magamnak, hogy menjek fodrászhoz, de magamnak szoktam festeni a hajam)
2011. aug. 20. 03:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Ehhez egy full fekete meg egy full fehér festék kéne, de ezek a bolti festékek nem ilyenek.

A palette color and gloss ráadásul hajszínező, és esélytelen, hogy szürke hajszínezőt kapj végeredményként.

Legfeljebb úgy érhetsz el hasonló hatást, ha keresel egy nagyon hamvas középszőkét.

Tehát az első szám 8, esetleg 7, és utána 11.

Ehhez teszel még hamvasító korrektort. Ezen kívül minden mosásnál tolni kell ezerrel a hamvasító sampont és öblítőt.

Általában a túlhamvasítással szoktak elérni szürke színt.

Ezeket viszont csak fodrászkellékesben tudod beszerezni, ott mondd meg a fodrásznak, hogy szürke hajat akarsz.

Végeredményben lehet, hogy ez se lesz tökéletes, netán inkább lesz kékes, vagy feketés, mivel a hajfestékkeverés TÉNYLEG a fodrászok területe, szóval időben nézegess rövid, vagy fekete frizurákat. :)

Talán normálisabb lenne a végeredmény, ha hamvasítás mellé nagyon vékony extra világos hamvas szőke és pár kékes fekete csíkot is rakatnál a hajadba, tehát olyasmi lenne a hatása, mint amikor valaki őszül, és úgy látszik a haja szürkének. Ezt öblítőkkel és samponokkal már jól lehet hamvasítani.

Nem tudom, mennyire tudsz összehozni otthon fóliás melírt...

2011. aug. 20. 07:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy kell melírozni, habállagú színezővel már kevertem szürkét magamnak, ilyen középszürke lett, de nekem sötétebb kellene és tartós. hamvasítóval próbálkoztam, hidegúti ecetes hamvasító volt, csak ugye nem fogta be mindenhol a hajam. :/
2011. aug. 21. 04:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!