Világos bőr, rikító világos kékes zöld szemhez, szerintetek a szőke, fekete, vagy vörös haj áll leginkább jól?
Én a vörösre szavazok :P
csak kíváncsi vagyok a véleményekre... : )
Az eredeti hajszín. Minden más erőltetett.
A fekete tuti nem, mindenki annyira erőlteti mostanában, de 2%-ának ha jól is áll. :D
ilyen színű szemre gondoltam ^^.
én sem akarok túlzásokba esni, meg közönséges külsőt, csak kíváncsi vagyok ki mit gondol...
a szőke tuti siker. a vörös veszélyes, ha jól sikerül, akkor perzselő tűz is lehet, ha rosszul, akkor meg lakótelepi 50-es kiöregedett pénztáros. a feketét nem ajánlom, túl nagy lenne a kontraszt.
férfi vagyok.
Nekem is angoyn világos bőrőm, és elég világos kék szemem van.
Már 7 éve,hogy vörösre festem a hajam - a pirostól a ciklámenen át a narancssárgáig minden extrém árnyalat volt már - és csak pozitív visszajelzéseket kapok (szóval vagy sunyi a környezetem, vagy jól áll:D). Annyi mindenesetre biztos, hogy a szememet sokkal jobban kiemeli ez a hajszín, mint az eredeti, látszik a képeken is:).
A szőke és a fekete szerintem sápít. A szőke nagyon, a fekete meg még sikerülhet jól, de annál is megvan az esélye, hogy betegesen fehérnek fogsz tűnni. Ami persze nem mindenkinél hátrány:)
Szerintem nem feltétlenül áll rosszul a fekete haj ilyen típusú csajoknak..Itt van pl Amy Lee :
a vörös haj tetszik nekem is a legjobban , bár úgy veszem észre hogy elég gyorsan fakul : /
A vörös tényleg gyorsan fakul. Én 2-3 hetente bemosom az alfaparf jeans color nevű színezőjével, aminek rettenetesen élénk színe van, így mindig gyönyörű. A lenövésre is jó. AMúgy 3000ft, és 3-4 hónapra elég, ha nem többre (attól függ, milyen hosszú a hajad, nekem hátközépig ér, és 3ra elég egy).
Amy Leet meg b*sznám tarkón egy szívlapáttal mekkora pózer...
Egyébként van olyan lány ismerősöm, akinek gyönyörűen áll a fekete haj-kékeszöld szem-világos bőr kombó. De ritka.
Plusz a fekete és a szőke nagyon károsít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!