Világos bőr, rikító világos kékes zöld szemhez, szerintetek a szőke, fekete, vagy vörös haj áll leginkább jól?
Figyelt kérdés
Én a vörösre szavazok :P
csak kíváncsi vagyok a véleményekre... : )
2011. okt. 21. 21:45
11/18 anonim válasza:
19:35 vagyok, én is olyan típusú vagyok mint te és hennázom a hajam - az nem fakul, csak akkor tűnik el ha lenő. Bár ha nagyon sötét az eredeti hajad akkor nem látszana.
12/18 A kérdező kommentje:
köszi az ötleteket : )
én inkább rúgnám fejbe MileyCryust és a hasonló ,celebeket' mint Amyt : D bár ez most nem ide tartozik : P .
Henna hajfestéket amúgy hogy lehet kapni:O?
2011. okt. 22. 21:45
13/18 anonim válasza:
Májliékat is szívesen fejberúgom,h a már itt tartunk :)
Hm. Pesten a bio hajápolós boltokban egész biztosan lehet hennás cuccot kapni.
14/18 anonim válasza:
Vigyázz honnan veszed ha veszel mert van amelyik nem teljesen bio, amiről azt mondják, hogy más színnel is fest meg ilyeneket az nem igazi henna, mert az csak vörös.
15/18 anonim válasza:
Én mindenképp szőkét javasolnék!
16/18 anonim válasza:
Vörös,vagyis inkább olyan mahagóni vörös.Nekem nagyon fehér a bőröm,kékeszöld a szemem és már egy ideje vörös a hajam,mindenkitől pozitív visszajelzéseket kapok.
17/18 anonim válasza:
Szerintem a vörös egyértelmű siker. A szőke túl világos, a fekete meg kissé sötét ehhez a szemszín/bőrszín kombinációhoz.
18/18 anonim válasza:
Szőke vagy vörös. A fekete felejtős!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!