10# igazad van ebben, szánalmas irigysegbol lepontozni valamit. Mondom ezt úgy, hogy bevallom, én is irigykedek erre picit, én írtam a 4es választ :P dehát egyszer fent, egyszer lent, azt mondják, ez így van általában..ha az elején rossz alvó egy baba, javul majd, ha az elején jó, akkor meg romlik, nálunk az utóbbi. Nagyon ritka elvileg, hogy egy gyerek születésétől fogva mindig jól alszik. Kinek mit dob a gép.
szept. 15. 14:31
12/16 anonim válasza:
Valakit * 11es voltam
szept. 15. 14:31
13/16 anonim válasza:
0 és 3 között attól függően, hogy épp volt-e valami nyűgje. Nálunk nem a kelések számával volt (van) a gond, hanem hogy ha bántja valami, nehéz és hosszú idő visszaaltatni. Ha jól érzi magát, átalussza az éjszakát, de az ilyen időszak sajnos ritkább.
szept. 15. 14:33
14/16 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy irigységből mások lepontoznak, nem ezért tettem fel a kérdést, én mindenkiét hasznosnak találtam, mert érdekelt, másoknál ez hogyan alakult. 4-es: amúgy nálunk hajszál pontosan ugyanez a helyzet
szept. 15. 14:46
15/16 anonim válasza:
Nálunk 4 hónapos koráig volt szuperalvó. Aztán persze elromlott 😁
10 hónaposan 3x kelt (applikációban vezettem az alvását, fejből már nem tudnám)
25 hónapos és most végre újra előfordul átaludt éjszaka 🎉
szept. 15. 21:04
16/16 anonim válasza:
Nekem átaludta az éjszakákat már kiskora óta, kivéve első fognál, akkor 1-2 hétig felkelt este sírva 1-2x de egy kis ölelés után vissza is aludt. Viszont 9 hónaposan kezdett el járni és 9.5 hónapos korában bejött a szeparációs szorongás. Akkor 6 hétig kelt este 1x, jó esetben 15-30 perc alatt visszaaludt, rosszabb esetben (hetente 1-2x) 60-120 perc lett mire visszaaludt.
Nappal is folyton az ölemben ült és fél méteres körzetemből el nem ment. Akkor sokat kukucsoltunk és szepa enyhítő jázékokat játszottunk. Végül hogy ennek köszönhetően vagy magától de elmúlt. Aztán pár hónapig megint átaludta az éjszakát és most egy másik fog jön ami miatt megint kel este.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!