Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen támogatásokat lehet...

Milyen támogatásokat lehet igényelni egy gyerek után?

Figyelt kérdés
Jelenleg gyeden vagyok az egy éves kisfiammal de nagyon nehéz anyagi helyzetbe kerültünk hirtelen. Lehet egyáltalán valamit igényelni és ha igen mit és hol? Előre is köszönöm a segítséget!
2010. nov. 3. 10:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Ja, gondolom ebből következik, hogy neki is...

Továbbra se értem, miért a gyerek után akar bármit is kapni...

A hirtelen nehéz anyagi helyzetről nem a gyerek tehet, nem miatta kerültek rossz helyzetbe.

A gyerek után kap gyedet, meg családit. Ha alacsony a jövedelem, akkor lehet kérni segélyt, mint bárki másnak, akinek nincs gyereke se. Az egy főre jutó jövedelmet nézik, mint mindenkinél. Miért a GYEREK UTÁN kéne kapnia bármit is???

2010. nov. 3. 21:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem!!!Nem ebből következik,csak azért lássuk már,hogy a gyed nem egyenlő azzal,hogy tárt karokkal várnak bármikor vissza a mhelyedre!És a kérdező KÉRDEZETT,hogy jár-e valami.Feltételezem,hogy nem tudja,hogy mik járnak.Ja és még valami.Ilyet ő se írt,hogy a gyerek miatt került ilyen helyzetbe,de nyilván neki szeretne továbbra is minden szükségeset biztosítani,és ehhez szeretne segítséget.Már ez is baj?Ne legyünk már rosszindulatúak...
2010. nov. 4. 08:44
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

A gyed-en lévők hány %-énk szőnik meg gyed alatt a munkahelye? 1 %? Miért kellene abból kiindulni? Az 1 % miatt??? Na ne már... A gyed-en lévők 99%-ának van hova visszamennie dolgozni, szóval nyugodtan kiindulhatunk ebből.

Nem, a kérdező nem ahhoz kért segitséget, hogy a gyerek mindent megkaphasson, hanem ahho, hogy a GYEREK UTÁN, azaz a gyerek "ürügyén" hogy juthat pénzhez. Mivel nem miatta került ilyen helyzetbe, hát nem is őutána kapott pénzből kellene megoldani a heyzetet.

Nem rosszindulatú vagyok, csak nem értem a kérdést. Ennyi.

Te meg nem értem, miért velem beszélgetsz, válaszoltál, szevasz. Nekem meg majd válaszol a kérdező, ha akar...

2010. nov. 4. 08:50
 14/14 A kérdező kommentje:

Kedves "kedves" válaszoló! Szerintem egyáltalán nem írtam olyat, hogy a gyerek miatt kerültünk rossz anyagi helyzetbe. Az okhoz Neked semmi közöd és nem foglak tájékoztatni jelenlegi helyzetünkről mert szerintem nem tartozik Rád, gondolj csak amit akarsz. Azzal tisztában vagyok milyen támogatások járnak gyerek nélkül de kíváncsi voltam van-e esetleg olyan is amiről nem tudok és ha van egy gyerekem akkor jár-e valami "plussz". Bár gondoltam, hogy nem nagyon...

Nagyon kiforgattad a szavaimat és ha nem értetted a kérdést akkor miért válaszoltál? Vagy ha már válaszoltál arra amit nem értesz miért ilen stílusban kellett? Egyszerűen nem értem az ilyen rosszindulatú, utálkozó embereket, mint Te.

2010. nov. 4. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!