Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen támogatásokat lehet...

Milyen támogatásokat lehet igényelni egy gyerek után?

Figyelt kérdés
Jelenleg gyeden vagyok az egy éves kisfiammal de nagyon nehéz anyagi helyzetbe kerültünk hirtelen. Lehet egyáltalán valamit igényelni és ha igen mit és hol? Előre is köszönöm a segítséget!
2010. nov. 3. 10:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Próbálkozz a Családsegítőnél, de ne számíts nagyon rá. Még a többgyerekesek is ritkán és csak párezer Ft-ot kapnak.
2010. nov. 3. 10:42
 2/14 anonim ***** válasza:

gyed + családi pótlék - ezt gondolom kapod.

Önkormányzatnál, ha a jogosultsági feltételek adottak:

-lakásfenntartási támogatás

-gyermekvédelmi támogatás (ez nem pénz, hanem a nagyobb gyereknek pl. ingyenes menza, tankönyv)

-átmeneti segély

2010. nov. 3. 10:43
 3/14 anonim ***** válasza:
29%
Nem értem, miért a gyerek után igényelnéd? Őmiatta vagytok most rosszabb helyzetben hirtelen?
2010. nov. 3. 10:43
 4/14 anonim ***** válasza:
19%
menj vissza dolgozni.
2010. nov. 3. 10:46
 5/14 A kérdező kommentje:
A HASZNOS válaszokat köszönöm!
2010. nov. 3. 10:56
 6/14 anonim ***** válasza:
60%

Látom idekeveredett egy -két rosszindulató emberke.

Még szép hogy amit barnabőrű társaink megkapnak,azt nehogy már mi ne igényelhessük meg.Aki tele van lóvéval az ne válaszoljon az ilyen kérdésekre mert nem érzi át a csóró emberek sorsát.Na az menjen el dolgozni ha már ennyire unatkozik hogy leszúrja a másikat.

De a lényeg:-családi pótlék és gyed,én is csak ennyiről tudok.

Vagy:.....MENJ EL DOLGOZNI!!!! :)

2010. nov. 3. 11:02
 7/14 anonim ***** válasza:

Mi egyszer mentünk be az önkormányzathoz segítségért (férjem friss diplomásként állás nélkül, én gyeden) azt mondták, ne nevettessük ki magunkat. Hiába éltünk hárman a gyedből, közölték, ketten vagyunk három diplomával, ne is álmodjunk ilyenről.

Semmit nem kaptunk sem akkor, sem később, pedig az elkövetkezendő hónapok igen keservesek voltak. :-(

2010. nov. 3. 16:07
 8/14 anonim ***** válasza:
10%
Gondolom aki dolgozni küld egy gyedest,az munkát is ajánl ,UGYE????????!!!!!!!!!!!!!!!
2010. nov. 3. 18:37
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Igen, a munkahelyén, ahonnan GYED-re ment.
2010. nov. 3. 18:38
 10/14 anonim ***** válasza:
Már bocs,de én is GYEDen vagyok ,és megszűnt a mhelyem!!!! előző vok
2010. nov. 3. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!