Tápszeres, de egy ideje nem akarja elfogadni a tápot az ízesítettet sem. Max 100 ml-t megiszik belőle aztán tolja ki a szájából a kezével és szorítja a száját. Reggel amennyit megiszik annyit kap, a maradékból meg keverek neki gabonapépet a Milupa 7 gabonás pépből és rakok bele fél üveg gyümit, így megeszi. Majd ebédre az általam készített főzeléket eszi husival ( mindegy mi az, eddig mindent megevett ) kb. 200-240 ml-t. Uzsonnára általában joghurt-gyümi, túró-gyümi + babakeksz vagy piskóta rágcsálás a nyerő. De mi legyen a vacsora? Próbáltam a tejpépeket, de nincs tőle elragadtatva szó szerint úgy énekeltem bele kb. 100 ml-t, a zenére tátja a száját :-))
Lehet itt is főzelék csak husi nélkül, vagy adjak itt is gabonapépet gyümivel? Tanácstalan vagyok, mik a lehetőségeim még?
2009. jan. 7. 11:53
1/3 anonim válasza:
Szia, 7,5 hónapos kora óta az én fiam sem issza meg este a tejet! En adok neki tejpépet, szereti nagyon, vagy fozeléket. Altalában húsosat, hogy laktatobb legyen, de persze figyelek, hogy ne olyan zoldségbol készítsem, amitol fájhat a hasa (borso, brokkoli), vagy ha nem húsosat, akkor tejjel pépesítem. A vacsi van 7-8 korul, aztán elalvásra félt10-10 korul megiszik másfél dl tápszert, meg valamikor hajnalban is. De megprobálhatod a gabonapépet is gyumivel, vagy felváltva.
2009. jan. 7. 12:41
2/3 anonim válasza:
Szia!
A babáknak 1 éves korukig szükségük van napi minimum 500ml tápszerre vagy anyatejre!
szólj a dokinak, hogy írjon fel másfajtát, hátha azt szívesen megissza!
2009. jan. 7. 19:34
3/3 anonim válasza:
Dettó ezt csinálja a 8 hós lányunk. A védőnő azt mondta pár napig ne adjak egyáltalán neki vagy akár egy hétig is és utána elfogja fogadni. Én is tudom hogy egy éves korig kell neki, de nem szabad beleerőltetni mert meg fogja utálni az evést! Mi most Sinlacot is úgy adjuk neki, hogy sűrűre csináljuk és kanállal kapja. Reggel meg vagy eszik valamennyi tápit vagy nem. Ennyi. Mi felnőttek sem akarunk folyton ugyan azt enni. Persze fontos neki nagyon. Ezért én most vettem valami német gyártmányú tápit ami zabkorpából van, meg valami kotyvalékot ami enni és inni való is azt hiszem Nestle-s és olyan kiszerelésben van mint a jegeskávé vagy a habtejszín. Még nem adtam neki de remélem el fogja fogadni pár napit. Ezekben is van minden féle vitamin és nyomelem csak iszonyat drágák voltak. De ez van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!