Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szórakoztatod a kisbabádat?

Szórakoztatod a kisbabádat?

Figyelt kérdés
Kisfiam 1 hetes és egyelőre minta gyerek. Éjszaka ébreszthetetlen, nappal viszont másfél -2 óránként kér enni. Mivel az evés még eleg hosszadalmas, 2 etetés között kb.1órám van, amikor intézhetem a dolgaimat. Ő azonban a tévhittel ellentétben, nem az az eszik-alszik baba. Ezekben az 1 órákban gyakran ébren van és elnézelődik az ágyában. Kirakom neki a rácsra a kontrasztos könyvét vagy egyéb biszbaszt, nézegeti, megpróbálja elérni. Ha épp úgy sikerült lerakni, volt, hogy el is érte. Nem sír persze, azt nem hagynám, de nekem lelkiismeret furdalásom van, hogy ott van ébren én meg "soha" nem foglalkozom vele. Azért az idézőjel, mert azért az idő nagy részét a szoptatás teszi ki, illetve naponta legalább 1x azon kívül is van anya time. Meg persze, ha épp a szobájában van dolgom, akkor is beszélek hozzá, ha nem, olyankor is benézek azért. De aktívan nem foglalkozom vele. Sz@r anya vagyok, már most?

aug. 28. 15:13
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:

Nyugodj meg, már elkezdett fájni a hasa, ha ettől boldog vagy. Talán írtam is. Délutántól estig minden evés után fáj. Olyankor értelemszerűen nem nézelődik el, vele vagyok természetesen.

Nem omlottam össze és nem is fogok, simán csak akkor oldom meg, a problémákat, amikor léteznek, amikor meg nincs gond, kiélvezem azt, és nem kreálok magamnak. Nem mindenki szeret előre károgni, de nektek jól megy😉

aug. 31. 10:06
 42/44 A kérdező kommentje:
#50! Attól mindenképpen, hogy nem lettem ilyen idegesítő, okoskodó perszóna, mint egyesek, csak azért, mert anya lettem😘
aug. 31. 10:30
 43/44 anonim ***** válasza:
Dehát leírtak sokan a tapasztalatokat...
aug. 31. 11:38
 44/44 A kérdező kommentje:
#54! Azokat meg is köszöntem. Nem én értetlenkedtem, hogy miért írták le. Csak nem mindegy, hogy milyen stílusban.
aug. 31. 12:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!