Szórakoztatod a kisbabádat?
#20! Nem nézek le senkit, feltettem egy kérdést, amire kaptam válaszokat és arra reagáltam. Gondolom, te abba is belekötnél, ha nem írnék semmit, mert juj, eltűnt a kérdező, tuti troll🙄 Ismerem ezeket, erre semmi szükség. Ha normálisan nem tudsz írni, lehet tovább haladni.
Igen, megkérdezem, hogy miért jobb az, mert számomra eddig annyi különbség látszik, hogy az egyiknek leették a fejét, a másiknak meg nem. A babám látszólag tök békés, kiegyensúlyozott baba, ezért érdekel, ha valaki tudja, mivel ártok neki, de eddig még arra senki nem adott választ, csak sopánkodott, hogy ő nem úgy szokta. Ami egyébként egy visszajelzés, nem értékeltem se negatívan, se pozitívan, csak megköszöntem.
És szerinted mi itt honnan tudjuk, a te gyerekednek mi az ártalmas.?
Az enyém pl nem volt el a kiságyban soha, ordított benne éjjel nappal, magammal kellett vinnem mindenhová.
A szomszéd gyereke meg kb ott volt el ahová éppen lerakták
Te ismered a gyerekedet.
Ha neked elvan a kiságyban hagyd ott. Nem mindegy más mit csinál az övével, ha a tiéd nyugodt?
23, az én gyerekem már nincs abban a korban szerencsére, hogy magamra kelljen kötnöm.
Ha olvasnal, látnád, hogy MULT időben írtam.
Sőt, az én gyerekem már járni, beszélni tud, letudtam az ilyen korszakot.
Majd neked is elmúlik, addig még élvezz ki minden percet vele.
Pont ez érdekel, hogy árt-e az a babának, ha nem foglalkoznak vele, amikor nem igényli, vagy csak azok találják ki, akik nem olyan szerencsések és nekik nincs olyan időszak.
Googlezd ki. Biztos van rá válasz
En nem viszem magammal a gyerekem szarni, szimplan jon utanam.
Majd megtudod…:D
#26! Nyilván nem arra gondoltam, amikor már önálló helyváltoztatásra képes🙄 Egyébként meg akkor is biztonságos helyre tenném, amíg sz@rok.
Nem hiszem, hogy attól lelki sérült lesz.
Kedves kérdező, semmi probléma nincs azzal, hogy a nyugisan nézelődő gyerekedet nem szórakoztatod. Örülj neki, hogy elvan olykor magában is. Ha nincs komfortérzete, akkor azt úgyis jelzi.
Ahogy a kiságy se ördögtől való, nekem is abban aludt mindkettő az első naptól kezdve. Ettől még az ébrenléti idejükben volt bőven elég kontaktjuk velem/velünk. Már iskolások és kicsit sem lelki sérültek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!