Szórakoztatod a kisbabádat?
Szàmomra az kicsit fura, hogy 1 hetesen be van rakva egyedül egy szobába (ébren), te meg csinálod a dolgod a ház másik felében. Szerintem legyél ott mellette vagy vidd magaddal oda ahol te vagy, beszélj hozzá ha ébren van. Amikor alszik, akkor oké, hogy egyedül hagyod a szobába, de én még akkor is bébiőrt kapcsoltam és úgy mentem ki pl a konyhába mosogatni. De lehet csak én vagyok túl parázós. 😊
Egyébként természetesen nem vagy rossz anya!!! 1 hetes a kisfiad, még te is most tanulod az anyaságot, majd bele rázódsz ebbe a szerepbe 😊
Nem kell az arcaba maszni, ha amugy elvan, de azert en mindig “vittem” magammal, ha mashol volt dolgom.
Volt hogy csak leraktam a foldre a jatszoszonyegere mar egeszen pici ujszulottkent is, en meg mittudomen, ott hajtogattam ruhakat mellette, de pl ha foztem a konyhaban, akkor babaobolben ott volt a kozelben, ha ebren volt. Volt kereke, igy konnyen mozgathato volt :D
Persze ha aludt, az mas, de ebren nem hagytam/hagyom magara soha.
1 hetes a baba.
Tehetsz neki bármilyen kontrasztos izét, biztos nem fogja érdekelni
Én nem hagytam soha egyedül a gyereket a szobában amíg ilyen pici volt max ha wc-re kellett mennem.
"Megpróbálja elérni"
Aha, persze, az egy hetes gyerek. Mesélj még 😃 Azt se tudja, mire való a keze, meg merre van az előre, a világát nem tudja még egy ekkora baba.
Ok, de a nyakamat teszem rá, hogy nem nyulkal érte.
(Nem a 8-as vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!