Miért nem akar enni?
Figyelt kérdés
Nem tudom mi a gond.. 2honapja visszabb esett az étkezés de még ígyis hízott 470grammot 5-6hó között. Aztán 1 hónapja megint visszább esett 6-7 hó között 200grammot hízott.. Az orvos nem mond semmit.. a meleg, fogzás( jó valóban jön 2 foga) 6500gr a 7hós lányom.. 2kg8al született. Valami gond lehet a háttérben?aug. 21. 10:03
11/13 anonim válasza:
Ezek az első fogak lesznek?
Nálunk akkor vagy 2 hónapig csökkent az hogy mennyit evett.
7es vagyok
12/13 A kérdező kommentje:
Igen, azóta küszködik az evéssel mióta megjelentek alul, immár 2 hónapja, azt veszem észre hogy jobban látszanak a fogacskák de még nem törték az inyet. Éjszaka megse moccan, alszik szépen sose kel, nappal is de sirva kel a sziesztákból. Amúgy nem sír egésznap, nyugodt baba. Mindent töm a szájába szóval nem " viseli" meg úgy a fogzás mint ismerősömék babáját, csak akkor miért nem eszik. :(
aug. 21. 21:36
13/13 anonim válasza:
11es vagyok
Ne aggódj ezen. Én a gyerekdokival beszéltem erről. Ha hízik és nem kel pluszban, akkor eszik annyit amennyit kíván. Őt így viseli meg a fogzás. Nekünk mikor elől jöttek akkor kevesebbet evett. Mikor az egyik hátsó jött neki, akkor meg olyan hisztis volt, hogy alig bírtam elviselni. Akkor adtam már neki fájdalomcsillapítót mert tényleg elviselhetetlen volt.
Tényleg ne aggódj ezen. Hidd el, ha kellene neki több jelezné. Miután kijött a foga nálunk eljezdett zabálni :D betankolt aztán jött a következő. Ez ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!