Mièrt nem akar megszületni?
Figyelt kérdés
40+7 napos kismama vagyok. már 2 napja kórházban túlhordás miatt . Ha a hètvègèn sem indul be hètfőn megindítják oxyval . Minden nap van terhelèses CTG is. Előtte otthon mindent kipróbáltunk. Eddig az volt a baj hogy nagyon magasan van a baba ,de tegnap azt mondta a doki lejjebb ment ès tovább tágultam(legutobb 1 ujjnyira volt nyitva). Valamint az is kiderült ,hogy bőven van már 4kg . Kb 4.3 ami már nagyon nagy. Nem èrtem ha ilyen fejlett mièrt nem akar kibújni.2021. márc. 26. 12:17
1/20 anonim válasza:
A középső lányom 4 kilóval született 42. betöltött héten, indítással. Kiderült, hogy 3x magára tekerte a köldökzsinórt, tehát esélye sem volt leszállni, és magától kibújni. Persze császár lett a vége.
2/20 anonim válasza:
Én a helyedben nem kockáztatnék és most már császárt kérnék, főleg hogy 4(!!) kilós babáról van szó.
3/20 anonim válasza:
A súlybecslés teljesen megbízhatatlan. Arra ne hivatkozz. A dokik is tudják.
4/20 anonim válasza:
Az en fiammal is ez volt,inditottak 41+3on. 4200ra saccolták, 3750 g lett es termeszetes uton.
5/20 anonim válasza:
18 évesen szültem a fiam 4.5 kg al, ha minden ok akkor ezért nem kell császározni, a lányom rá 2 évre 4 kg al született pikk pakk és vágni sem kellett.
6/20 anonim válasza:
37-42 het a terhessegek normal hossza meg az orvosi tankonyvek szerint is. Ha a flowmetria rendben, siman lehet, hogy csak szimplan idore van szuksege. 40. hettol terminustullepesrol, 42. betoltott hettol pedig tulhordasrol beszelunk. Nem ertem, miert fektettek be teged, valamilyen erteked nincs rendben?
7/20 A kérdező kommentje:
èn sem. Pedig jeleztem ,hogy rettegek a kórházaktól. minden èrtèkem jó,a gyerek jól van, a magzatvíz mennyisège jó. 3 óránkènt nèzik a szívhangját nehogy magzat elhalás legyen elvileg ezèrt... elsőnek megakartam tagadni a befekvèst de megiesztettek ezzel a magzat elhalás dologgal.
2021. márc. 26. 17:07
8/20 anonim válasza:
Ezt senki sem tudja, de a tudomány jelenlegi állása szerint azt sejtik, hogy a tudo érettségével függ össze. Azaz a baba indítja a bulit, amikor a tüdeje készen áll. Ez meg ugye nem feltétlen van összhangban a súlyával. De neked már valóban itt lenne az idő. Drukkolok.
9/20 anonim válasza:
Korhaz tele van rezisztens bacikkal, a covidrol ne is beszeljunk, meg siman lehet egy heted is hatra. A jelen helyzetre valo tekintettel sajat felelossegre tavoznek.
10/20 A kérdező kommentje:
Ha nem indul be hètfőn indítanak ,ezèrt nem akarok már kavarni. Az már csak 1,5 nap
2021. márc. 27. 06:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!