Mi történik ha betöltöm a 40ik hetet de a gyerkőc az istennek sem akar megszületni?
se jósló se semmi jele nincs és maholnap itt van a kiirt időpont, meddig lehet ezt húzni vagy mi lesz most ?
tiszta ideg vagyok miatta !
pedig már minden praktikát bevetettem az elmúlt 2 hétben de semmi eredmény :(
Vàrsz tovàbb.
Aztàn doki függő hogy mikor fektet be vagy mikor indìt.
Ha minden rendben akkor sűrűbben fognak vizsgàlgatni, de semmit sem csinàlnak. Csak amikor a dokid jónak làtja.
Bocs az OFF -ért, de Nagyon jó kérdést tettél fel!
Nekem is hamarosan itt a 40. Hét, és még semmi jele a szülésnek!
Mondjuk én nem is próbálkoztam semmivel.
mi lesz most?
háát tuti hogy bent nem marad..előbb-utóbb ki fog jönni :)
Nálunk már a 40.héten be kell feküdni. és mindennap vizsgálnak. a 41.héten indítanak.
a dokidat kérdezd hogy mi az eljárás náluk
Betöltött 40. hét után minden nap kellett orvoshoz mennem. Nst mindig volt, kétnaponta uh és flowmetria. Van ahol befektetnek, van ahol nem.
Jól számolták a szülés időpontját? A ciklusod mindig a tankönyvi volt? Ha nem, ott is csúszhat napokat a szülés időpontja.
Nálunk betöltött 40.től kétnaponta NST, 41. héten megnézték, hogy van-e valami, majd azt mondták, innentől bármikor kérhetem, hogy indítsanak. Betöltött 42.-nél kértem, és indítottak.
Rátekeredett a köldökzsinór a babámra, ezért nem tudott leszállni, és szerintem ezért nem indult be sehogyse a szülés magától.
pénteken kell mennem akkor derül ki minden de az még 2 nap !
praktikák :
sok szex
lépcsőzés - de a 3.on lakom is ha akarnám se hagyhatom ki :)
teák szülésindításra
Pécsen nálunk úgy volt, hogy 40.héttől 2naponta NST ilyenkor mindig adnak oxit közbe, persze nem 1Litert.
41. Héten fektetnek be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!