Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi történik ha betöltöm a...

Mi történik ha betöltöm a 40ik hetet de a gyerkőc az istennek sem akar megszületni?

Figyelt kérdés

se jósló se semmi jele nincs és maholnap itt van a kiirt időpont, meddig lehet ezt húzni vagy mi lesz most ?

tiszta ideg vagyok miatta !

pedig már minden praktikát bevetettem az elmúlt 2 hétben de semmi eredmény :(

2016. okt. 12. 11:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A kiírt dátum másnapján kellett dokihoz mennem. Mondtam, hogy nagyon nem szeretném túlhordani, machináljon valamit. Oké, hivatalosan nem tehet semmit, de nem hivatalosan megnézi, mi a helyzet.

A korábbi finoman végzett vizsgálatok helyett most eléggé durva volt. Utána sajnálkozva mondta, hogy tök zárt minden, két nap múlva menjek vissza, rápróbál megint.

Valamit mégis segíthetett, mert fél nappal később már a szülészeten voltam elfolyt magzatvízzel, rá 5 órára meg is született.

2016. okt. 12. 13:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Az én dokimmal ugy beszéltük még,h 40.hét után naponta szívhang vizsgálat és 41 héten befektet,és infúzió,h a szervezet maga indítsa meg,és ha semmi akkor 3 nap után pedig tényleges indítás,nekem így lett volna,ehelyett kiirt időpont előtt 2 nappal szombaton elkezdtem verezni de nem tagultam,magzatviz se szivárgott,de bent tartottak,naponta volt ultrahang kétszer szívhang vizsgalat,hetfotol napi infúzió,és végül csütörtökön délután kuppal inditott
2016. okt. 12. 17:10
 13/14 anonim ***** válasza:

De még nem töltötted be. :)

Mindenki ilyeneken gondolkodik, hidd el. Amikor a nagyot vártam, már a 38. héten járt ezen az agyam. Aztán minden előjel nélkül megindult a 38. hét végén. A kicsivel csodálkoztam, mikor túlmentem a 39. héten, aztán csak kibújt 39+3-ra.

Tesómnak indították a 41-en, mindenhol más a szokás. Attól is függ, hogy mik a körülmények, milyen állapotban vagytok.

Szóval nyugi, talán előbb is jön az a baba.

2016. okt. 12. 18:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem a 41. héten burokrepesztéssel indították meg.
2016. okt. 17. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!