Miért nem akar enni?
Figyelt kérdés
Nem tudom mi a gond.. 2honapja visszabb esett az étkezés de még ígyis hízott 470grammot 5-6hó között. Aztán 1 hónapja megint visszább esett 6-7 hó között 200grammot hízott.. Az orvos nem mond semmit.. a meleg, fogzás( jó valóban jön 2 foga) 6500gr a 7hós lányom.. 2kg8al született. Valami gond lehet a háttérben?aug. 21. 10:03
1/13 anonim válasza:
Most már nem fog rohamosan hízni, le fogja mozogni
Már gondolom nem csak eszik, alszik, hanem többet mozog
2/13 A kérdező kommentje:
Nem kúszik, forog a tengelyén körbe, tolat, forog mindkét irányba állandóan igen, valóban többet mozog de kevesebbet eszik szinte semmit, mint egy kismacska.
aug. 21. 10:57
4/13 anonim válasza:
Mennyit és mit eszik, hogy kevésnek gondolod?
5/13 A kérdező kommentje:
tápszer napi 5...eddig evett 2× 100ml tápit reggel/délelött és 90rg püré délben. Most fogom majd neki odaadni a déli tápszert.
500ml tápszer naponta és változóan 3× 50-80gr hozzátáplált étkezés.
aug. 21. 12:38
6/13 A kérdező kommentje:
180-210et evett 2 honapja. utána multhónapba 150ml 5x aztán e hónapba ha 120at megeszik az már megér egy misét.
aug. 21. 12:45
7/13 anonim válasza:
Több ételt nem enne esetleg? Illetve nekem fogzáskor nem evett sokat. Akkor jelentősen visszaesett a mennyiség.
8/13 anonim válasza:
Szia! Nálunk ugyanez van, 7 hónapos lesz, 7 kiló, tápszeres, de nem eszi meg a mennyiséget, örülök, hogy 600-700 ml összejön. Egy hónapja kezdtük a hozzátáplálást, eleinte jól ment, de egy hete alig fogad el valamit, 10 grammokat eszik. Fognak még nyoma sincs.
9/13 A kérdező kommentje:
Nem fogad el több ételt, kínálom a reggeli tápik után is gyümölcspürével, babapéppel nem kell neki eszik 2 kanállal és viszhall.. Foga jön de már 2 hónapja látszanak most már jobban látszanak de nem törtek még át.. 2 hónapja eszik kevesebbet és 1 hónapja meg mégkevesebbet. Na megevett 110et délbe most végül.. 500ml tápszer jön össze egy nap nagyon max 520 1 hónapja. Püréket elfogadja többnyire. Van nap hogy csak pár kanállal mint tegnap délbe de aztán uzsira evett 50gramm gyümölcspürét meg estére evett 75gr pürét + 120ml tápi.. Azon gondolkoztam h tejet váltok neki. Multhéten két nap alig evett 400ml tej jött össze 1 napra meg pár kanál kaja.. Semmi baja elvan életvidám sose sír szinte. Éjszakát is átalussza, csak nem értem mitöl nem eszik..
aug. 21. 14:17
10/13 A kérdező kommentje:
huh jó nektek 9es legalább a tápit issza.. 600-700ml az tök okés,nembaj ha nem eszik a tej az első úgyis 1 éves korig az a fő táplálék. Próbáltam blw -sen is adni neki csak játszik a kajával, hagyom nem zavar elvan vele, meg amint a szájához emeli köhög meg fujdos ezt pl nemtudom hova raknim
aug. 21. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!