Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól tartotta a babátok a...

Mikortól tartotta a babátok a fejét?

Figyelt kérdés

7 hetes a kislányom, megmondom őszintén engem eddig nem nagyon izgatot, hogy nem birja még tartani a fejét (2-3 másodperc megy neki de úgy hogy közbe lefele néz nem birja jobban megemelni) mert, hogy majd mindent a maga idejében, főleg, hogy átforditani áttudja, van mikor könnyebben van mikor picit szenved vele.

A védőnő szerint már tudnia kéne tartani a fejét, kemény felületen is, és, hogy ha kövi héten sem fog neki menni, hogy több ideig tartsa a fejét akkor szól a dokinak és akkor kérni kéne beutalót rehabra. Kb 5 hetes kora óta ezzel a fejemelgetéssel van megáldva meg az oldalra forditással.

Én úgy tudtam, hogy az a lényeg, hogy 2 hónaposan már tudja egyik oldalról a másikra fordítani, meg elég ha 2 hónaposan fogja majd emelni úgy ahogy kell addig még van időnk.

Többször is hasaltatom egy nap de csak mert szeret úgy lenni. Nem szeretném rá eröltetni, mert aztan meg abból nagyobb baj lesz szerintem.

Persze, ha úgy van akkor elfogom vinni gyógytornára vagy valamire, de szerintem nem olyan nagy baj ha picit le van maradva.

aug. 15. 10:12
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Senkit sem pontoztam le:)) na meglátjuk 1 hét mulva mit mond a doki, de az is lehet addigra már neki is menni fog.
aug. 16. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!