Mikortol nyulnak a babak az elejuk tartott targyak fele?
3 hónaposan még az én lányom is csak nézegette a kezét és gyömöszölte a szájába, de ha a kezébe adtam csörgőt azt megtartotta . 1 hete volt 4 hónapos és kb 3 hete megfogja magától a játékokat , mind a két kezével nyúl a tárgyaké, hason fekve pedig egyik kezére támaszkodik a másikkal pedig próbálja több kevesebb sikerrel megszerezni a játékát.
Itt van néhány link ahol nyomon követheted mikor mit csinálnak, de minden baba más, ezt ne feled.
Szia,
Az én fiam 2 hós kora óta tépi a pihiszékre felakasztott simibabát.Érdekes, hogy hiába lógtak ott játékok az előtt is, addig csak pofozgatta őket, viszont vettem egy nyálkendőt aminek bohós feje van és csörög is meg neon színei vannak...nahh...azt tépi le a helyéről megállás nélkül.Amúgy meg minden gyereknek más a fejlődédi üteme.Biztos van olyan amit mi nem, ti meg csinátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!