Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináltok ha séta közben...

Mit csináltok ha séta közben elkezd ordítani a babátok?

Figyelt kérdés

Alapvetően bírja a babakocsit a fiam, de csak rövid távon. Ha pont alvás időben is megyek le vele akkor is 50-50 hogy elalszik vagy nem, de legtöbbször inkább sírás a vége. Legutóbb (már 3x megtörtént) elmentem vele egy kicsit messzebbre és út közben elkezdett olyan hangosan sírni hogy nem tudtam vele mit csinálni, végül úgy mentünk haza hogy a gyerek a kezemben volt a kocsit meg üresen toltam hazáig. Vicces meg kellemetlen is volt egyszerre.

Ti mit csináltok ilyen szituációban? Már ki sem merek menni vele mert nem akarom hogy az egész város a mi szirénázásunk hallja XD Vagy ez így teljesen normális?

aug. 5. 09:19
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Én nagyon szerettem volna a hordozót de a fiamnak más tervei voltak vele. Az még rosszabb mint a babakocsi.
aug. 5. 12:18
 12/14 anonim ***** válasza:
Általában a 2 nagyot vittem ilyenkor oviba/suliba. Sajnos toltam tovább úgy, hogy sírt 🤷🏼‍♀️ Egy gyerek sem maradt még úgy 😅
aug. 5. 12:48
 13/14 anonim ***** válasza:

Egyebkent oke, hogy tedd hordozoba, de nekem ez vakon vagy kistukorrel az utca kozepen egyszeruen nem ment soha.

Kendonel foleg, de csatosnal is nagyobb tukor nelkul benan raktam a hatamra a fiam. Otthon pedig 1 eves koraig hordoztam napi szinten, de az, hogy csak ugy felkapjam segitseg nelkul valahol, az nem ment :D Illetve ment, de nem volt szepen benne a gyerek ugy meg jobb nem hordozni.

De alairom, bena is vagyok az ilyenekben.

aug. 5. 13:08
 14/14 anonim ***** válasza:

Egyszer volt olyan, hogy a babakocsiban is sírt és karban is. Azért karban vittem, bár elég macerás volt fél kézzel tolni a kocsit.

Onnantól mindig vittem a mei-tai-t is, és oda vettem fel, ha sírt. Szerencsére nekem ott megnyugodott.

aug. 5. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!