Mit csináltok ha séta közben elkezd sírni a babátok?
Nekem a nagyot (4 éves) soha sem kellett kivenni a kocsiból. Ha megébredt, cumit adtam neki, ha meg evés idő volt, tudtam, hogy azért nyüszög, mert éhes, és indultunk haza.
A kicsi 3,5 hónapos, őt sem kellett eddig még kivenni séta közben. Ő nem mindig alszik el, szépen nézelődik, elvan. Neki is elég a cumi amikor kezdi egy picit unni a dolgot.
Szia!
Nálunk tegnap kezdődött a hiszti a kocsiban!3,5 hós!Én is mindig kiveszem és egyik kezemben Ő a másikkal tolom a kocsit...Hát kidöglök mire hazaérünk!
De tegnap előtt jött ki az első foga...ma már látom a mellette levő csíkját is az ínye alatt..bizti azért sír és nincs el!
Szerintem ha kiveszed az öledben megnyugszik,és max úgy viszed haza!
Szia
Én soha nem vettem azért ki mert megunta és elkezdett sírni. A nagyobbik lánnyal szerencsém volt ő szerette a babakocsit:-) ritkán csinált hisztit benne:-)
A kissebbikkel sajna csak 7-8 hónapos kora körül kezdtünk el babakocsizni és 2 hét(4-5 alkalom) kellett hogy megszokja és ne sírjon amikor ki szeretne jönni. Most 9 hónapos és akkorákat alszik benne(2,5-3 órát) mint sehol máshol:-) Nagyon szeret sétálni menni:-)
Szerintem az nem jó ha kivesszük a kocsiból mert megszokja és amikor éppen úgy gondolja hogy már unatkozik, sírni kezd.
Én azt csináltam hogy cumit adtam neki simogadtam, beszéltem hozzá, de nem vettem ki:-)
Nálunk bejött:-)
Bátorság:-), Ne legyél kishitű magaddal.:-)
Jó babázást:-)
Ne félj:D Mitől kell félni?Ha sír kicsit sír:)Megállsz,megsimized,abbahagyja(jó esetben:D) és mész tovább:)) Ha nem,akkor kivezsed kicsitmegölelgeted és mész tovább:)
Az enyém 3.5 hónapos, sírta már el magát séta közben is,boltban is nem zavart sem őt sem másokat,nem nézett rám senki szúrós szemmel sem semmi:))Én énekelni is szoktam neki(nem néznek hülyének mert falun lakunk),van,hogy zenét hallgatok 1 füllel, közben énekelem végig a sétát,muris:D Perzse volt már,hogy beleunt és rázendített hát istenem:)Más gyereke is elsírja magát nem?:D
Szia!
Én megértem, hogy félsz, hogy elkezd sírni.Nekünk akkor volt ilyen, amikor kb. egy hónapos volt, 2 km-re voltunk otthonról, és végig üvöltött.Nem tudtam vele mit csinálni, nem hagyta abba, így rohamtempóban hazatoltam.Az emberek úgy néztek rám, mintha ölném a gyereket, vagy szánakozva.Legszivesebben mindet felrugtam volna.Szerencsére az az egy alkalom volt.
/Z/
Szia
Nekem is voltak hasonló félelmeim. Hidd el ha sírni kezd ösztönösen tudni fogod mit tegyél!!!!
További szép napot!
Én is mindig etől féltem, elég pironkodós vagyok,sokszor zavarba jövök mások előtt. Afféle csendes tipus. De mikor ilyen kicsi volt a babám sosem sírt a kocsiban,nézelődött vagy elaludt. Mondhatni megúsztam.
Bezzeg most. Kiabálni is szokott, néha jókedvében,néha meg mert unja és ki akar jönni. Olyankor persze az utcán mindenki minket néz...kicsit ciki de már kezdem megszokni.
Én aztán megértelek... nekem komolyan az első 3 hónap végig úgy telt, hogy folyamatosan üvöltött a babakocsiban, attól a pillanattól,hogy betettem, ugyanis csak kézben akart lenni állandóan. De hát sétálni muszáj volt ugye, úgyhogy én miután már 10edszerre vettem fel, nyugtattam meg és tettem vissza, általában úgy indultam neki a sétáknak,hogy visított a babám, de mint akit nyúznak... volt hogy két saroknyira megnyugodott, de volt hogy ez egészet végigbőgte. Én vittem magammal vizet, cumit, ha nagyon vészes volt a helyzet, kivettem, kicsit nyugtattam a vállamon, de mindig visszatettem és a kocsiban toltam vissza (ha rászoktatom, hogy ölben viszem,akkor a mai napig nem tudnám letenni).
Nagyon idegörlő volt, de hát levegőzni muszáj.... az én babám kb 3 hónap alatt szokta meg.... de ő amúgy is nagyon érzékeny és sírós. Addig pedig javaslom az mp3 lejátszót vagy rádiót, bedugod a füledbe és feltekered a hangerőt..... az emberekkel meg ne foglalkozz, ez senki mást nem idegesít, csak téged :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!