Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináltok ha séta közben...

Mit csináltok ha séta közben elkezd ordítani a babátok?

Figyelt kérdés

Alapvetően bírja a babakocsit a fiam, de csak rövid távon. Ha pont alvás időben is megyek le vele akkor is 50-50 hogy elalszik vagy nem, de legtöbbször inkább sírás a vége. Legutóbb (már 3x megtörtént) elmentem vele egy kicsit messzebbre és út közben elkezdett olyan hangosan sírni hogy nem tudtam vele mit csinálni, végül úgy mentünk haza hogy a gyerek a kezemben volt a kocsit meg üresen toltam hazáig. Vicces meg kellemetlen is volt egyszerre.

Ti mit csináltok ilyen szituációban? Már ki sem merek menni vele mert nem akarom hogy az egész város a mi szirénázásunk hallja XD Vagy ez így teljesen normális?

aug. 5. 09:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%

Akkor te az a tipus vagy aki mindog azon kattog “ uristen ha ezt làtja valaki mit szòlnak hozzà?”

Sz@rd le, kit èrdekel mit szól egy olyan ember akit az èletbe nem làtok többet ès ha mègis hàt akkor is :)

Amugy egy baba sír, ezt azèrt a legtöbb ember tudja. Kiveszed a babakocsiból ès probálod megnyugtatni, ennyi

aug. 5. 09:24
 2/14 anonim ***** válasza:
92%

Hagytam a kocsiban sírni.(Vagy én is kivettem, és üresen toltam a kocsit, amikor már nagyon nagyon sírt )

Nem volt választásom, a lányomat iskolába kellett hordani, menni kellett minden nap kétszer, 15 perc az iskola normális tempóban.

Magamra sem tudtam kötni mert azt sem szerette.

Az elején, kb három hónapig volt ez, utána megszűnt a kocsiban orditas.

aug. 5. 09:47
 3/14 anonim ***** válasza:
67%
Benne hagytam a kocsiban. Engem se erdekel ha más gyereke ordít. Szerintem ezen senki nem akad fenn, a babák szoktak bőgni.
aug. 5. 09:52
 4/14 anonim ***** válasza:
70%

Az elején többször volt ez, hogy sírt a kocsiban. Amikor tudtam kivettem és a kocsit üresen toltam. Amikor meg nem akkor pedig a kocsiban maradt.

A babák sírnak és nyugtasd meg ahogy tudod, de ne az érdekeljen más hogy néz rád, mert sír a babád.

aug. 5. 10:41
 5/14 anonim ***** válasza:
84%

Ohh majd megszokod. Rengeteg nyilvanos helyen fog meg sirni, kesobb meg hisztizni a gyerek :D

Amugy idovel ez a babakocsis dolog egyre jobb es jobb lesz, nyugi :)

Es igen,csak ez marad. Kivettem en is a babat, aztan toltam haza az ures babakocsit. Az volt a gaz, ha mondjuk messze voltunk, de kardionak nem rossz a gyerek cipelese seta kozben 😀😀

aug. 5. 10:50
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindig kivettem es hazaig toltam uresen a kocsit. Egy ido utan meguntam es hordoztunk, ott megszunt. Amugy meg a sportbabakocsiban is orditott minden alkalommal.
aug. 5. 11:16
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Van egy hordozó kendőm/csatosom azzal magamra kötöttem, úgy mindig elaludt. Amúgy rettenetesen sírós volt olyan 8 hónapos koráig. Én nem bírtam, hogy ordított, a hordozó megváltás volt számunkra.
aug. 5. 11:27
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
10-ből 8-szor úgy mentünk haza, hogy cipeltem a kezemben, meg toltam az üres babakocsit... Csakis kézben cipelve nem ordított. Hála isten mikor megtanult járni egyből elhagytuk a babakocsit.
aug. 5. 11:32
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha az öledben megnxugszij, akkor hordozót használj babakocsi helyett. Lesz 2 szavad kezed is.
aug. 5. 11:32
 10/14 anonim válasza:
Ez teljesen normális, nem minden baba szereti a babakocsit. Ne add fel! Ha nagyon sír ki lehet venni, megnyugtatni, persze utána már vissza nem valószínű hogy akar menni :) Jó alternatíva a hordozó, de hosszú távon, ha nagyobb már a gyerek akkor nehéz lehet.
aug. 5. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!