Mit csináltok ha séta közben elkezd ordítani a babátok?
Alapvetően bírja a babakocsit a fiam, de csak rövid távon. Ha pont alvás időben is megyek le vele akkor is 50-50 hogy elalszik vagy nem, de legtöbbször inkább sírás a vége. Legutóbb (már 3x megtörtént) elmentem vele egy kicsit messzebbre és út közben elkezdett olyan hangosan sírni hogy nem tudtam vele mit csinálni, végül úgy mentünk haza hogy a gyerek a kezemben volt a kocsit meg üresen toltam hazáig. Vicces meg kellemetlen is volt egyszerre.
Ti mit csináltok ilyen szituációban? Már ki sem merek menni vele mert nem akarom hogy az egész város a mi szirénázásunk hallja XD Vagy ez így teljesen normális?
Akkor te az a tipus vagy aki mindog azon kattog “ uristen ha ezt làtja valaki mit szòlnak hozzà?”
Sz@rd le, kit èrdekel mit szól egy olyan ember akit az èletbe nem làtok többet ès ha mègis hàt akkor is :)
Amugy egy baba sír, ezt azèrt a legtöbb ember tudja. Kiveszed a babakocsiból ès probálod megnyugtatni, ennyi
Hagytam a kocsiban sírni.(Vagy én is kivettem, és üresen toltam a kocsit, amikor már nagyon nagyon sírt )
Nem volt választásom, a lányomat iskolába kellett hordani, menni kellett minden nap kétszer, 15 perc az iskola normális tempóban.
Magamra sem tudtam kötni mert azt sem szerette.
Az elején, kb három hónapig volt ez, utána megszűnt a kocsiban orditas.
Az elején többször volt ez, hogy sírt a kocsiban. Amikor tudtam kivettem és a kocsit üresen toltam. Amikor meg nem akkor pedig a kocsiban maradt.
A babák sírnak és nyugtasd meg ahogy tudod, de ne az érdekeljen más hogy néz rád, mert sír a babád.
Ohh majd megszokod. Rengeteg nyilvanos helyen fog meg sirni, kesobb meg hisztizni a gyerek :D
Amugy idovel ez a babakocsis dolog egyre jobb es jobb lesz, nyugi :)
Es igen,csak ez marad. Kivettem en is a babat, aztan toltam haza az ures babakocsit. Az volt a gaz, ha mondjuk messze voltunk, de kardionak nem rossz a gyerek cipelese seta kozben 😀😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!