Hasmenés 5 hetes babánál?
Anyatjes baba, néha kap pótlást. Sajnos nem szoptattam őt a kezdetektől, mivel az intenzíven volt. Kb 2 hete kezdett szopizni, de elég gyengén. Néha csak 5 percig van cicin, utána bealszik. Ébresztgetem, néha megeszik még 30-40 ml tápot vagy lefejt tejet, de van, hogy igy alszik el. Ilyenkor 1,5-2 óra múlva ébred és kér enni.
Pár napja a következő problémák jelentkeztek:
Nagyon tekereg, sír, látszik, hogy erőlködik, próbál kakilni.
Elég ritka lett a széklete. Egy tisztábatevéskor vettem észre, mikor ugyanugy erőlködött, végül kibuggyant belőle, mindent összepiszkolt, elég vizes volt. Lehet eddig is ilyen volt a széklet, de a pelis felszívja, ezért nem vettem észre.
Elég erősen hullik a haja. Már egy hete észrevettem hajszálakat, de most pár nap alatt a feje teteje szinte kopasz( olyan tipikus kopaszodás, ami a férfiak többségére jellemző)
Orvoshoz jövő hét végén megyünk csak. Addig mitévők legyünk? Nem veszélyes az ilyen hasmenés?
12, nem, nem vagyok okosabb mint egy orvos, én csak elmondtam a gyerekem milyet kakalt..
Nem tehetek róla, hogy nem híg volt a széklet
Lehet meg kellett volna neki magyarázni, hogy jaj fiam ne kakilj ilyet, neked higat kell kakilnod 🤣
Egyébként nem én írtam, hogy vírusos az aki higat kakil.
Az más válaszoló volt nem én.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!