Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hasmenés 5 hetes babánál?

Hasmenés 5 hetes babánál?

Figyelt kérdés

Anyatjes baba, néha kap pótlást. Sajnos nem szoptattam őt a kezdetektől, mivel az intenzíven volt. Kb 2 hete kezdett szopizni, de elég gyengén. Néha csak 5 percig van cicin, utána bealszik. Ébresztgetem, néha megeszik még 30-40 ml tápot vagy lefejt tejet, de van, hogy igy alszik el. Ilyenkor 1,5-2 óra múlva ébred és kér enni.

Pár napja a következő problémák jelentkeztek:

Nagyon tekereg, sír, látszik, hogy erőlködik, próbál kakilni.

Elég ritka lett a széklete. Egy tisztábatevéskor vettem észre, mikor ugyanugy erőlködött, végül kibuggyant belőle, mindent összepiszkolt, elég vizes volt. Lehet eddig is ilyen volt a széklet, de a pelis felszívja, ezért nem vettem észre.

Elég erősen hullik a haja. Már egy hete észrevettem hajszálakat, de most pár nap alatt a feje teteje szinte kopasz( olyan tipikus kopaszodás, ami a férfiak többségére jellemző)

Orvoshoz jövő hét végén megyünk csak. Addig mitévők legyünk? Nem veszélyes az ilyen hasmenés?

aug. 3. 08:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
5. Fiam anyatejes volt és nem volt hig kakaja, inkább normális krémes állagú volt
aug. 3. 19:11
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Akkor az egyik 6 hónapig volt vírusos a másik meg 6 hete az. Kérlek mesélj még. Biztos okosabb vagy egy orvosnál.
aug. 3. 19:28
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

12, nem, nem vagyok okosabb mint egy orvos, én csak elmondtam a gyerekem milyet kakalt..

Nem tehetek róla, hogy nem híg volt a széklet

Lehet meg kellett volna neki magyarázni, hogy jaj fiam ne kakilj ilyet, neked higat kell kakilnod 🤣

Egyébként nem én írtam, hogy vírusos az aki higat kakil.

Az más válaszoló volt nem én.

aug. 3. 20:31
 14/15 anonim ***** válasza:
13# bocs nem neked szántam, elnézést kérek. Azt hittem az volt aki belém akarja magyarázni, hogy virusos és a másik is vírusos volt hónapokig amikor orvos is látta.
aug. 3. 20:58
 15/15 anonim ***** válasza:
60%
Hasmenése akkor van egy ekkora babának, ha szinte beleolvad a pelusba, mint a pisi. Anyatejes babának krémes, mustár állagú széklet a normális, ez tény.
aug. 3. 22:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!