Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babával ha nyaralni mentek, a...

Babával ha nyaralni mentek, a teljes csomag pelenkát is viszitek magatokkal, vagy ott veszitek meg, ahol nyaraltok?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk 1 hétre elmentek egy babával üdülni, akkor ilyen nagy gigapakk pelenkákat is bepakoltok otthonról? Vagy inkább egyszerűbb ott megvenni, és vinni csak az odaútra való pár db-ot?

júl. 28. 08:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mindig vittünk annyi mennyiséget amennyi kb kellett. Nagyjából tudni hogy egy nap hány db pelus fogy és pluszt is szoktam berakni. Nem szerettem volna nyaraláson az időt azzal tölteni hogy pelust vadásszak.
júl. 28. 14:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Kiszámoltam mennyi kell nagyjából és vittük. Ha ott veszek, akkor hazafelé kellett volna vinni a csomag maradékát, nem lettem volna előrébb.
júl. 28. 23:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Attól függ hova. Utazás előtt mindig megnézem az ottani üzletek katalógusait, ahol nem drágább jóval, mint itthon (akár élelmiszer is, bármi) nem viszem itthonról.
júl. 31. 13:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!