Babával ha nyaralni mentek, a teljes csomag pelenkát is viszitek magatokkal, vagy ott veszitek meg, ahol nyaraltok?
Ha külföldi, ott vesszük.
Ha beföldi, vagy visszük, vagy ott vesszük, attól függ mennyi hely van az autóban.
Nyilván attól függött, hogy hova mentünk. Meg mivel mentünk.
Belföldön nem cipeltük.
Külföldre meg igen, repülővel is, mert nem akartam ott vadászni a megfelelő méretet, márkát.
Lányomnál volt fontosabb, mert ő csak a liberót bírta és elég nagy méretet hordott piciként is. Utólag is jó döntés volt, mert ahova mentünk délre, ott inkább pampers meg huggies volt és max. 4-es.
Lecsekkolom, hogy ahova megyünk ott milyen árban van.
Ha Magyarországra megyünk (Németországban élünk), akkor általában viszünk, mert ott jóval drágább. De ha valahol nincs nagy különbség, akkor ott vesszük
Mi most elvittuk. Autoval mentunk, elfert, pont elotte rendeltem 1 havi pelenkat, nem akartam most megint venni, mikozben otthon alig tudom tarolni mar, epp elfer, haha :D
De nyilvan ha repulovel mentunk volna, en nem viszek 1 csomag pelenkat, csak foglalja a helyet.
Én pelenkás babával még csak 3-4 éjszakára mentem nyaralni, és úgy alakult, hogy mindig vittem.
Tavaly Cipruson valószínűleg meg tudtam volna oldani, hogy ott veszem meg, de idén Neszebárba mentünk, és nagyon mázlim volt, hogy végül begyömöszöltem a teljes mennyiséget... Mivel most is csak kézipoggyászunk volt, így nem akartam sokat vinni, de estefelé érkeztünk (6 körül szállt le a gép), és nem akartam mèg akkor este, fáradtan pelusért rohangàlni, szóval inkább vittem többet. Ha nem így teszek, szerintem egy napom ment volna el a keresgéléssel, mert az óvárosban, ahol voltunk, még olyan boltot is nagyítóval kellett keresni, ahol üccsin és nasin kívül mondjuk kenyeret vagy gyümölcsöt is árultak...
Szóval ha a fiammal utazunk még pelusos korában, akkor azzal fogom kezdeni a pakolást, hogy rákeresek a környékbeli szupermarketekre :)
(Belföldön meg azért vinnék teljes mennyiséget, mert ott úgysem kirandulnék hosszan, nem érné meg egy teljes csomagot venni, mert akkor meg hazafelé pakolászhatnék indokolatlan mennyiséget, jobban járok, ha azt a párat otthonról viszem.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!