Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen idős volt a kislányod,...

Milyen idős volt a kislányod, amikor kilyukasztották a fülét és fülbevalót kapott?

Figyelt kérdés

Az én kislányom 8 hónapos lesz a napokban, és most fogják neki lyukasztani. Szerintetek ez már jó kor? (Kórházban akartam volna, de nem volt már ott lehetőség ilyenre+később azt mondták nekem, hogy néhány hónapot érdemes várni is vele.)

Van valami extra amire figyelni kell majd vele?

(Azt gondolom, hogy pár napig ne érje víz vagy ilyesmi, de egyéb?)

2024. júl. 22. 15:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Ha allando a gyulladas akkor vagy a fuli a rossz. Vagy te kezeles rosszul.

Amugy nem szabad kivenni piszkalni forgatni. Kezelni kell, van hozza speci krem. Ha mas nem akkor betadinkrem.

2024. júl. 23. 09:08
 22/25 anonim ***** válasza:
70%
20# Ha sosem volt benne fülbevaló, akkor hogy nem nőtt még be? Ha nincs ami megakadályozza, akkor egy állandóan sebesedő felület összenő.
2024. júl. 23. 09:57
 23/25 anonim ***** válasza:
49%
22-es, a legtobb ember akit ismerek es nincs fulbevaloja, a lyuk viszont megvan.
2024. júl. 23. 11:59
 24/25 anonim ***** válasza:

23# Ez rendben, de normál esetben az a lyuk már nem sebesedik, hámosodik, nem gyullad be, így kicsi eséllyel is nő egyszercsak össze.

Számomra az az érthetetlen, hogyha állandóan gyullad, váladékozik, sebesedik, nem tudom, nincs benne semmi, mégsem tud összeforrni. Én már lehet felkerestem volna ezzel egy orvost.

2024. júl. 23. 13:24
 25/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Azóta már túlvagyunk rajta :) minden rendben, szerintem jól áll neki, eddig különösebb gond sem volt bele, nem gyulladt be.

Nálunk a családban mindwnkinek babakorban lett fülije, ezért szerettem volna én is.

2024. júl. 31. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!