Milyen idős volt a kislányod, amikor kilyukasztották a fülét és fülbevalót kapott?
Az én kislányom 8 hónapos lesz a napokban, és most fogják neki lyukasztani. Szerintetek ez már jó kor? (Kórházban akartam volna, de nem volt már ott lehetőség ilyenre+később azt mondták nekem, hogy néhány hónapot érdemes várni is vele.)
Van valami extra amire figyelni kell majd vele?
(Azt gondolom, hogy pár napig ne érje víz vagy ilyesmi, de egyéb?)
9 éves és nincs lyuk. Amíg ő nem kéri, nem kap.
Még csecsemőként kék babakocsiban, fiús ruhában se nézték soha fiúnak, úgyhogy nem éreztem késztetést, hogy megjelöljem.
4 éves, de az egyiket rossz helyre szurhattak, vagy nem tudom, begyulladt neki az a lyuk, majd be is nőtt.
Most 10 éves, és nincs fülbevaló a fülébe, nem szurattuk újra.
3 hónapos. Mivel ilyen kicsi volt,nem volt semmi probléma vagy gond vele.
1 évig volt benne az,amit a gép belelőtt, utána kapott arany gyermekfülbevalót.
Azóta sincs semmi probléma vele.
A nagylanyom 7 evesen akart. Majd 12 evesen hagyta benoni. Most 16db lyuk van a ket fulen teli mind fulbevaloval vagy tuskevel vagy tagitoval, van vagy 200 izeka amit a lyukakkba aggathat
A kislanyom azinten 7 evesen kerte. Most 13 es neha csereli mikor kedve van a novere ad neki a keszeletevol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!