Begyógyulhat a kilyukasztott lyuk? (fülbevaló)
Figyelt kérdés
Kislányomnak 1 hónapja lövettük ki a fülét.
Gondoltam beleteszem az arany karikafülbevalót. Az egyik sikerült is szépen, de a másik nem akart átmenni a lyukon. Majd a köv. pillanatban azt vettem észre, hogy tiszta vörös a fülecskéje. Kicsit vérzett is a hátuljánál, pedig nem erősen dugtam át. Nagyon megijedtem.
Bekentem Betadinnal, egy óra alatt lement a gyulladás, de nem merem beletenni a fülbevalót.
Lehet, hogy bevarrosodik és begyógyul a lyuk?
Mit tennétek? Az tuti, hogy holnap elmegyünk ahhoz, aki belötte a fülbit.
2009. jún. 29. 21:32
1/2 anonim válasza:
igen, begyógyulhat! Azt nem tudom mennyi idő alatt, de szerintem több kell neki, mint egy hónap.
2/2 anonim válasza:
Biztos, hogy begyógyulhat egy kilyukasztott fül, nekem is legalább 4 olyan van, amibe ha akarnék sem tudnék fülbevalót tenni. De ez hosszú hónapok, évek kérdése. Bár frissen kilőttnél nem tudom, de biztos, hogy egy hónap azért kevés neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!